Передбачення від астролога: в кого з учасників "Танців з зірками" можуть скластись відносини?

Астрологиня Розалія Романова поділилася своїм прогнозом щодо того, в кого на шоу можуть з'явитися стосунки.

Поділитися:

Деколи на паркеті "Танців з зірками" пари виростають з парнерів по танцю в парнери по життю. Починаються романтичні стосунки, створюються родини. Тож сьогодні астропрогноз: через те, що минулий ефір шоу був про кохання, а слоган — "Танцюй серцем", Розалія Романова, постійна астрологиня та нумерологиня денного шоу "Твій день", розповіла, в кого можуть скластися стосунки на шоу "Танці з зірками"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Другий прямий ефір «Танців з зірками»: заміна Анастасії Оруджової, сенсаційні зізнання зірок та колишні Ірини Білик на паркеті

Експертка зауважила: хоче тримати інтригу протягом шоу, тож вирішила сказати лише одну літеру.

Хочу бути з гарними звістками для вас. Щодо стосунків: поки що скажу тільки одну літеру — "І". Далі будемо продовжувати цю інтригу!

Отже, щодо нових стосунків на проєктів астрологиня натякнула на літеру "І". Можливо, йдеться про Люленова, який покинув шоу у другому ефірі та зізнався у почуттях до Яни Цибульської. А як вважаєте ви?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Люленов про виліт з "Танців з зірками": Я — найгірший партнер з тих, хто був у Яни

Експертка сказала й кілька слів про те, як пройде цей тиждень:

Він буде таким же стрімким, як і моє побажання! Символом буде летюча миша, проте вона не завадить нам зробити цей тиждень гарним! Але він буде пролітати повз нас у середу: будьте обережні.

Нагадаємо, що з 5 вересня о 21:00 на 1+1 можна подивитись шоу "Танці з зірками". А щоб купити квитки на прямі ефіри, тисніть на картинку: