На другий прямий ефір «Танців з зірками» завітали герої шоу «Маскарад»

На другий прямий ефір «Танців з зірками» завітали герої шоу «Маскарад»

Цієї суботи о 20:20 відбудеться прем’єра найзагадковішого шоу країни під назвою Маскарад.

Поділитися:

Зіркові команди змагатимуться за перемогу, а зірки спорту, шоу-бізнесу, кіно і телебачення у фантастичних образах продемонструють глядачам різноманітні таланти.

Вчора у другий прямий ефір шоу «Танці з зірками» завітали два героя із шоу «Маскарад». Під час виступу зірок глядачі помітили доброзичливого Арлекіна у глядацькій залі. Він підтримував виступи зірок оплесками.

Арлекин

Наступним героєм, який з’явився у шоу, став пухнастий Бабайка. Своєю появою він налякав Ірину Білик – суддю шоу «Маскарад», яка вчора стала запрошеною ведучою зіркового балкону та заспівала з Дмитром Дікусаром та Дмитром Коляденком свій хіт під назвою «Нас нет».

Нагадаємо, триває медійний квест від телеканалу 1+1, завдяки якому телеглядачі дізнаються, хто стане героєм нового сезону Маскараду. Персонажі з'являються в ефірі 1+1, соц.мережах, друкованій пресі, а також на різних заходах, анонсуючи появу наступного героя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новим героєм найзагадковішого шоу країни «Маскарад» став могутній Пірат

Хто стане наступним героєм шоу «Маскарад», глядачі зможуть дізнатися вже 17 вересня у соц.мережах телеканалу 1+1.

Ведучим другого сезону шоу став Тімур Мірошниченко. За перемогу будуть боротися дві зіркові команди.  Капітаном першої команди став Юрій Ткач, а до складу його трійки увійшли телеведуча Маша Єфросиніна та фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна.

Тімур Мірошниченко

Місце капітана другого тріо зайняв гуморист Ігор Ласточкін, а його компаньйонами стали примадонна української музичної індустрії Ірина Білик і співак Дантес.

Кожного епізоду зірок чекає «Ліпсінк батл», який вирішить, хто з команд отримає право першими озвучити свої гіпотези, які артисти, актори чи спортсмени ховаються за казковими образами. Переможця «Ліпсінк батлу» визначатимуть глядачі в залі за допомогою спеціального додатку в смартфоні.

«Маскарад» — це адаптація румунського формату «Mysteries in the spotlight».

Дивіться шоу «Маскарад» на телеканалі «1+1» вже 18 вересня о 20:20.