Рецепти приготування томатно-сочевичного супу та салату табуле від телеведучої Валентини Хомайко (швидко та смачно)

Рецепт приготування томатно-сочевичного супу та салату табуле
Рixabay/FabricioMacedoPhotos

Рецепти приготування томатно-сочевичного супу та салату табуле прості, швидкі, але водночас небанальні. З їх допомогою ви побалуєте свою родину смачними блюдами або приємно здивуєте гостей.

Поділитися:

Ведуча програми «Сніданок з 1+1» Валентина Хомайко завітала у студію денного шоу «Твій день» та приготувала вишуканий томатно-сочевичний суп та салат табуле із перловою крупою. Телеведуча справжня господиня, що вправно поєднує кар'єру, виховання дітей та кулінарію, запропонувала рецепти, які часто готує для своєї родини та поділилася кулінарними традиціями, які існують у її сім'ї.

Як приготувати томатно-сочевичний суп

Для того, щоб приготувати томатно-сочевичний суп необхідно взяти наступні продукти: 

як приготувати томатно-сочевичний суп

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт соусу ткемалі: як приготувати грузинський соус зі слив (секретний інгредієнт для неперевершеного смаку)

Для того, щоб приготувати томатно-сочевичний суп необхідно:

►Взяти томати, зробити на них надрізи хрестиком та залити окропом. 
►Попередньо запекти болгарський перець в духовці.
►Нарізати цибулю, моркву, зелену селеру та підсмажити на пательні з додаванням спецій.
►Зняти шкірку з запеченого перцю та помідорів та подрібнити овочі.
►Сочевицю залити водою, коли вода закипить додати подрібнені томати, перець та проварити.
►Готові овочі подрібнити блендером. 
►До крем-супу додати спеції за смаком, можна притрусити зеленню.

Як приготувати салат табуле із перловою крупою

Для приготування салату табуле необхідно взяти наступні продукти:

рецепт приготовления салатв табуле

Для того, щоб приготувати салат табуле необхідно:

►Підсмажити філе курки, а на окремій пательні підсмажити сиру перловку з додаванням вершкового масла.
►Коли перловка прогріється, додати в неї воду та протушити.
►Нарізати суміш зелені (кріп, петрушка, салат, м'ята) та томати.
►Підготувати заправку з медової гірчиці, оливкової олії та соку лимона.  
►Змішати всі інгредієнти, порізати підсмажене м'ясо, притрусити підсмаженою перловою крупою та додати заливку.
►Все ретельно перемішати та подавати до столу.

Смачного!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіш Лорен: рецепт французького цибулево-сирного пирога від Володимира Рабчуна (відео)

Дивіться відео рецепт приготування томатно-сочевичного супу та салату табуле від телеведучої Валентини Хомайко: