Тоня Матвієнко розповіла, як познайомилася з чоловіком Арсеном Мірзояном

Як познайомилася пара відомих українських співаків Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян?

Поділитися:

Донька народної артистки Антоніна Матвієнко та металург із Запоріжжя Арсен Мірзоян зустрілися на першому сезоні "Голосу країни" 10 років тому. Спочатку вони були хорошими друзями, разом виступали на сцені, а пізніше зрозуміли: дружба переросла у романтичні почуття.

Пара побралася у 2017 році, а за рік до цього в Арсена та Тоні народилася донька Ніна. Зараз вони нерозлучні як вдома, так і у творчості, а своє кохання називають найбільшою пригодою. Як пара розпочинала свої романтичні стосунки та хто першим проявив ініціативу розповіли в сюжеті денного шоу "Твій день".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Каднай проти хейтерів: «Чим менше в мене м’язів, тим я більш пластичний, як змія»

Антоніна та Арсен поділилися, що вперше побачились в коридорі "Голосу": Антоніна навіть не привіталася з майбутнім чоловіком. А от повноцінне спілкування розпочалося з соціальних мереж. Першою написала у Facebook Тоня з питанням, чого Арсен не спить вночі:

Я не витримала та спитала, бо вже була пізня ніч. Виявилось, що зранку в Арсена був потяг, він вирішив не спати вночі та посидіти з друзями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Ірина Білик пережила розлучення (ексклюзивно розказала Наталії Могилевській у "Світському житті")

Їх спілкування продовжилось, та вже офлайн: Арсен приїхав до майбутньої дружини в гості. Співак розповів про це детальніше:

В подружжя, в якого я зупинявся жити, вночі дуже плакав малюк, тому Тоня запросила мене до неї. Це не мало ніякого підтексту, тому що тоді ніхто не розумів, що відбувається: ні друзі, ні родичі тощо. Всі учасники "Голосу" тягнулись один до одного за підтримкою та спілкуванням. 

Пара поділилася: їх відносини на початку були, як танці: крок вперед, крок назад.