"Я не вірила в такі дива, але тепер усім раджу вірити": у прямому ефірі "Твого дня" вручили ключі щасливій власниці маленької червоної машинки

У прямому ефірі вручили ключі щасливій власниці маленької червоної машинки благодійної справи Твоя мрія. Твій день

Сьогодні, 22 грудня, у студії "Твого дня" — щаслива власниця маленької червоної машинки. Омріяні ключі вже у власниці.

Поділитися:

15 грудня було прийнято останній благодійний внесок в межах ініціативи «Твоя мрія», а 17 грудня стало відомо ім’я власника головного подарунку – маленької червоної машинки. Це Жданова Аліна Олексіївна. Переможниця завітала на прямий ефір шоу «Твій день» і розповіла про те, як дізналася про перемогу та чому вона стала дуже символічною для неї.

Внески приймали до 15 грудня 00:00, а 16 грудня фахівці незалежної аудиторської компанії Baker Tilly перевіряли кожен внесок на дотримання умов і правил благодійної справи. 87 учасників не дотрималися всіх правил, тому були виключені зі списку претендентів на подарунки. 
Після оголошення власника головного подарунку, Всеукраїнський благодійний фонд «Крона» разом із британською аудиторською компанією Baker Tilly перевірили на дотримання усіх правил благодійної справи «Твоя мрія. Твій день». Усі вимоги дотримано.

ЯК ВІДБУВАЛОСЯ ВРУЧЕННЯ

Ведучий Тімур Мірошниченко, який знаходився разом із Аліною біля машинки, розповів:

«Незважаючи на температуру на вулиці, у нас дуже теплий настрій, тепла атмосфера. Нарешті ми дочекалися людину, яка перемогла в нашому благодійному марафоні. Аліна досі не вірить, що це сталося в її житті. До речі, Аліна, перебуваючи на роботі, навіть не дивилася наш ефір».

твоя мрія

Аліна Жданова розповіла, як саме вона дізналась про перемогу:

«Спочатку зателефонували зі студії, але я не повірила у це. Потім прийшла мені вже картинка з машинкою і моїм прізвищем. Я все одно ще не повірила. Я просто подумала, що я стала однією із тих, хто буде приймати участь у розіграші. Це фантастика, це неможливо. Я хочу сказати, що я просто дуже щаслива і мені дуже повезло. Щаслива від того, що я виграла цю прекрасну машинку».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Благодійна справа «Твоя мрія» збільшила кількість подарунків

Голова Всеукраїнського благодійного фонду «Крона» Олена Мацібох та комерційний директор «Ніко Мегаполіс» Олена Ванівська вручили Аліні Ждановій ключі від машини, номери та документи.

твоя мрія

Олена Мацібох розповідає, як перевіряли переможницю:

«За правилами нашої благодійної активності необхідно було перевірити, чи наш потенційний переможець виконав всі умови, зробив внесок, і перевірити, чи він якось не пов’язаний з каналом 1+1, з «Ніко Мегаполіс» чи з благодійним фондом «Крона». Ми перевірили Аліну і її машинка чекає на неї".

Олена Ванівська, передаючи ключі Аліні, прокоментувала:

«Пані Аліно, я хочу привітати вас, що ви стали власником цього яскравого авто. Я хочу побажати вам успіхів, натхнення і нехай ваші бажання і далі здійснюються завжди. Мої вітання».

«Все. Машинка остаточно знайшла свою прекрасну власницю» — прокоментував урочистий момент Тімур Мірошніченко і запросив Аліну Жданову до студії «Твого дня» на святковий обід.

ЯК АЛІНА ЖДАНОВА ДІЗНАЛАСЯ ПРО СВІЙ ВИГРАШ

Аліна Жданова родом із Вінниччини із села Пологи. Викладає 18 років хімію у Київському фаховому коледжі туризму та готельного господарства. Одними з перших упізнали та привітали свого куратора та вчителя хімії студенти Київського фахового коледжу туризму та готельного господарства. Аліна розповіла, чому не дивилася прямий ефір, коли оголошували переможця:  

«В день розіграшу у мене були пари і я не могла, на жаль, дивитися розіграш. У мене якраз була лабораторна робота. Закінчилася пара і на телефон почали надходити дивні смс».

Цікаво, що про благодійний проєкт «Твоя мрія. Твій день» Аліні розказала її 11-річна донька Катя. Допомагати іншим дівчинка почала ще два роки тому, подарувавши ровесниці коляску з пупсом. Тоді вона казала: «Творіть добро і воно обов’язково до вас повернеться». У сюжеті Катя розповіла, як дізналася про проєкт: «Ми сиділи і дивилися телевізор, де сказали, що потрібна допомога і маленьким серцям, і великим. Я сказала мамі, що треба допомогти дітям і одразу переслали гроші».

твоя мрія

У студії «Твого дня» Аліна зізналась, що почувається, як Попелюшка у казці і зізналася, що везіння супроводжує її не вперше, однак раніше вона ніколи нічого не вигравала:

«Я не вірила в такі дива, але тепер усім раджу вірити. Тому що так дійсно буває. Взагалі, мені у житті не тільки сьогодні пощастило, а з народження. Я завжди зустрічаю на шляху своєму дуже добрих людей».

Аліна розказала, що перед перемогою у неї був знак — їй наснився сон: «Мені снилася мама, якої немає вже 4 роки. Ми готувались до конкурсу дворів у селі (я сама із села), прибирали, фарбували, і прийшла мама і сказала, щоб ми перефарбували інакше. Коли ми все зробили із сестрами, мама сказала: «Тепер перемога ваша».

твоя мрія

Також, у прямому ефірі Аліну привітали її сестри Олена та Наталя, які були на прямому зв’язку зі студією. Вони зізналися, що не одразу повірили, що їх сестра виграла червону машинку. Сестри були дуже раді за Аліну і наголосили, що вона заслужила на це.

Найцікавіше, що переможниця отримала права, про які мріяла 18 років, лише у листопаді. Відтак, Аліна правильно відповіла на усі питання тест-драйву у студії «Твій день» і разом із чоловіком, який сів за кермо, відправилась на маленькій червоній машинці остаточно оформлювати усі документи.

Дивіться, як усе відбувалось:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія порятунку маленького життя завдяки проєкту «Твоя мрія»: жінка з вадою серця безпечно народила первістка у відділенні акушерської кардіології Інституту Амосова

Благодійна справа «Твоя мрія» тривала з 18 жовтня по 15 грудня 2021 року. Її запустили канал 1+1 та шоу «Твій день» спільно з благодійним фондом «Крона» та компанією «НІКО МЕГАПОЛІС». Усі кошти, зібрані під час благодійної справи, направлені на придбання необхідного медичного обладнання для новонароджених у відділенні акушерської кардіології Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. Амосова.