Стало відоме ім’я потенційного власника головного призу благодійної справи «Твоя мрія»: хто отримає ключі від маленької червоної машинки

Стало відомо, хто потенційно стане власником головного призу благодійної справи "Твоя мрія"

Сьогодні стало відомо, хто став потенційним власником головного призу благодійної справи «Твоя мрія» – маленької червоної машинки.

Поділитися:

15 грудня було прийнято останній благодійний внесок в межах ініціативи «Твоя мрія», а вже сьогодні, 17 грудня, стало відомо ім’я власника головного призу – маленької червоної машинки. Це Жданова Аліна Олексіївна.

Твоя мрія

Внески приймали до 15 грудня 00:00, а 16 грудня фахівці незалежної аудиторскьої компанії Baker Tilly перевіряли кожен внесок на дотримання умов і правил благодійної справи. 87 учасників не дотрималися всіх правил, тому були виключені зі списку претендентів на призи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Благодійна справа «Твоя мрія» збільшила кількість подарунків

Як проходив розіграш?

Розіграш головного призу «Твоєї мрії», маленької червоної машинки, проходив у прямому ефірі шоу «Твій день» за присутності Голови Всеукраїнського благодійного фонду «Крона» Олени Мацібох та аудитора з Baker Tilly Олени Портнової. Головний приз розігрувався серед 16621 учасників за допомогою сервісу Random Picker. Все відбувалося відповідно до регламенту, розіграш проводила ведуча «Твого дня» Стася Ровінська.

Твоя мрія

Отже, за результатами розіграшу, потенційним власником маленької червоної машинки стала Жданова Аліна Олексіївна. Потенційним, тому що якщо за 48 годин з нею не вдасться зв’язатися, або якщо нею не були виконані всі умови участі у благодійній справі, тоді буде обрано переможця з двох резервних, яких теж обрали сьогодні за допомогою сервісу Random Picker. Отже, резервними переможцями стали:

►Яцик Ірина Іванівна.

►Лук’янець Альона Сергіївна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія порятунку маленького життя завдяки проєкту «Твоя мрія»: жінка з вадою серця безпечно народила первістка у відділенні акушерської кардіології Інституту Амосова

Наприкінці розіграшу вдалося зв’язатися з потенційною переможницею, киянкою, викладачкою у Київському державному коледжі готельного господарства Аліною Ждановою, вона вийшла на відео-зв’язок зі студією «Твого дня». Під час розіграшу пані Жданова знаходилася на роботі і не дивилася ефір, тож новина про виграш стала для неї дуже приємною несподіванкою.

Пані Аліна не стримувала своїх емоцій:

«Я навіть не сподівалася, не вірила, що таке може статися зі мною. Я ніколи нічого не вигравала, тому навіть не сподівалася на перемогу, просто взяла участь у благодійній акції».

Аліна Жданова розповіла, що не має родичів в 1+1 Media і благодійному фонді «Крона». Чи всіх умов участі у проєкті було нею дотримано, буде перевірятися впродовж наступних 48 годин. Потенційна переможниця зазначила, що машини поки не має, але водійське посвідчення нещодавно отримала. Якщо в результаті перевірки пані Аліна буде визначена як переможниця, ключі від маленької червоної машинки їй передадуть в понеділок, 20 грудня, у студії шоу «Твій день».

Твоя мрія

Благодійна справа «Твоя мрія» тривала з 18 жовтня по 15 грудня 2021 року. Її запустили канал 1+1 та шоу «Твій день» спільно з благодійним фондом «Крона» та компанією «НІКО МЕГАПОЛІС». Усі кошти, зібрані під час благодійної справи, направлені на придбання необхідного медичного обладнання для новонароджених у відділенні акушерської кардіології Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. Амосова.

Дивіться відео оголошення імен потенційних переможців благодійного проєкту «Твоя мрія». Всіх їх просимо контактувати з шоу «Твій день»: