Зорепад Драконіди та астрологічний прогноз на вихідні – чому зараз найкращий час, щоб загадувати бажання (розповідає астролог)

Сьогодні вночі можна спостерігати незвичне та фантастично красиве явище – зорепад Драконіди. Про це та про прогноз на вихідні розповіла астрологиня.

Поділитися:

Астрологиня та нумерологиня Розалія Романова у шоу «Твій день» розповіла про незвичне явище – зорепад Драконіди, а також про те, чого нам чекати від зірок на вихідні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на жовтень 2021 для всіх знаків зодіаку: кому пощастить найбільше, а кого очікують неприємності

Зорепад Драконіди – це доволі рідкісне астрологічне явище, яке можна буде спостерігати на небі в ніч з 8 на 9 жовтня у проміжок між 4 та 5 годиною ранку. Мова йде про справжній метеоритний дощ, який буде складатися з від 5-ти до 15-ти метеоритів. Також на небі практично не буде помітно місяця. Про це явище Розалія Романова розповідає:

Якщо придивитися, то можна побачити, що зорі, які падають з неба, будуть червоного кольору. У цю ніч обов’язково треба загадувати бажання, тим більше, що місяць тільки народився. Зараз 3-тя місячна доба, тонкий серп місяця можна побачити на небі.

Про саме явище зорепаду астрологиня говорить – це благодатна енергія бажань. Треба відкрити своє серце і зрозуміти, чого ви насправді хочете. Головне – думати про те, чого хочеться, а не про те, чого не хочеться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли День захисників та захисниць України: історія свята

Щодо астрологічного прогнозу на вихідні, Розалія Романова зазначає наступне:

►У суботу треба бути обачними. Символ цього дня – древо пізнання. Уважно придивляйтеся до пропозицій в суботу і краще відкладайте важливі рішення на інший день.

Неділя – сприятливий для здійснення бажань день, його символ – єдиноріг. Єдиноріг буде виконувати чітко сформульовані і обґрунтовані бажання. Також неділя – це день справедливості. Тож ефір шоу «Танців з зірками» в неділю ввечері також буде дуже справедливим, говорить астрологиня, – проєкт покине та пара, яка на це заслуговує найбільше. Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на 1+1.

Відео астрологічного прогнозу на ці вихідні від Розалії Романової дивіться вгорі. А тут дивіться поради психотетапевта Олега Чабана, як  впоратися зі страхом:

Фото на головній сторінці: Pexels/Matheus Bertelli