Занурьтеся у містичний світ українських традицій: де та коли дивитися серіал Учениця Мольфара

Учениця Мольфара
14:00
На телеканалі 1+1 Україна вийшов серіал Учениця Мольфара

Довгоочікувана прем'єра: на телеканалі 1+1 Україна вийшов серіал Учениця Мольфара

Поділитися:

З понеділка по п'ятницю о 14:00 на телеканалі 1+1 Україна транслюють новий український серіал Учениця Мольфара. Втративши дім на окупованій території, головна героїня Христина перебирається на захід країни, де знаходить прихисток та відкриває власний дар. Спираючись на свої здібності, багатовікові українські традиції та знання старого Мольфара вона допомагатиме людям знайти шлях до вирішення власних проблем.

Особливе значення у серіалі матиме сакральний український символ — лялька-мотанка. Вона є провідником між реальним світом і потойбічним, дає доступ до духовних знань предків, потужного зв’язку між поколіннями та є сильним індивідуальним оберегом героїв програми. Виготовляючи традиційні українські мотанки, Христина бачить долі людей, яким може допомогти. Саме завдяки цій особливості доля зводить її з Мольфаром. Він стане наставником жінки та передасть свої унікальні знання.

Роль учениці зіграла Олена Михайличенко, а роль Мольфара — Андрій Жила. 

Учениця Мольфара
1+1 Україна

Раніше головна акторка Олена Михайличенко в інтерв'ю 1plus1 поділилася, що Учениця Мольфара привертає увагу до правдивої історії українських мольфарів та їхньої спадщини, а також розкриває багато українських традицій і прикмет.

«Серіал Учениця Мольфара не лише про цілющі трави, тут описується і дуже багато традицій, народних прикмет. Дійсно дуже цікаві речі, ви згодом самі переконаєтесь. Я багато з них знала, але ще більше навпаки собі нотувала десь, аби запамʼятати на майбутнє».

Пропонуємо й вам зануритися в столітні традиції України з серіалом Учениця Мольфара, який виходить з понеділка по п'ятницю о 14:00 на телеканалі 1+1 Україна. Усі серії також будуть доступні на сайті 1plus1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про рідну Херсонщину, власний дар та сім'ю: Олена Михайліченко, яка виконала головну роль в Учениці Мольфара, розповіла свою історію життя, яка тісно переплітається із сюжетом серіалу

Новини по темі