Акторка "Вечірнього Кварталу" Ірина Сопонару вийшла заміж: фото

Новий Вечірній Квартал
Акторка "Вечірнього Кварталу" Ірина Сопонару вийшла заміж: фото
inst: irinasoponaru

Зірка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару вийшла заміж за британця Різа: історія кохання та весілля.

Поділитися:

Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару нещодавно поділилася радісною новиною - вона вийшла заміж за свого коханого - британця на ім’я Різ. Відверто про цю подію акторка розповіла своїм шанувальникам через соціальні мережі, де опублікувала перші весільні фотографії.

ірина сопонару

Для церемонії Ірина обрала елегантне біле плаття з вишивкою. Її образ був доповнений білими чоботами, мінімалістичними прикрасами з перлів та букетом з півоній. Різ обрав сорочку з синьою вишивкою, темні джинси та білі кросівки. 

"Приймаємо вітання," - коротко підписала знімки Ірина.

ірина сопонару

Підготовка до одруження проходила спокійно та без зайвого стресу, адже вони з Різом вирішили не влаштовувати пишну церемонію, а запросити лише близьких, друзів та родичів. Акторка підкреслила, що обрала для власного весілля сукню саме українського бренду. 

ірина сопонару

Нагадаємо, що Ірина зустріла Різа 2 роки тому у Києві.

"Він на той момент жив у Києві вже рік. Різ дуже любить Україну, він сюди переїхав, тому що хотів жити в Києві. Я сама не розумію, чому так, другий британець у моєму житті," - розповіла Ірина в одному з інтерв'ю.

Практично одразу пара почала жити разом. Ірина зізнається, що швидкі темпи розвитку стосунків її зовсім не лякали. А знайомство з майбутніми родичамии також не викликало у Ірини хвилювання.

ірина сопонару

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі