«Йому тут подобається все»: зірка Жіночого кварталу Ірина Сопонару розповіла, як змінилося її життя після заміжжя та відповіла, чому вони вирішили жити в Україні, незважаючи на війну

Новий Вечірній Квартал
Ірина Сопонару  розповіла про чоловіка і плани на майбутнє в ексклюзивному інтерв'ю

Ірина Сопонару за лаштунками нового Вечірнього Кварталу розповіла, чи змінилось її життя і відносини з коханим після весілля

Поділитися:

25 серпня о 19:00 на 1+1 Україна відбудеться прем'єра нового Вечірнього Кварталу на честь Дня Незалежності України. На глядачів чекає нова програма, виступи зіркових гостей, патріотичні номери та актуальні жарти.

За лаштунками концерту, редакція сайту 1+1 поспілкувалася з акторкою і комедаінткою Іриною Сопонару про заміжжя, активність у мережі і плани на майбутнє. Нагадаємо, що зірка Жіночого кварталу Ірина Сопонару нещодавно поділилася радісною новиною - вона вийшла заміж за свого коханого - британця на ім’я Різ. Відверто про цю подію акторка розповіла своїм шанувальникам через соціальні мережі, де опублікувала весільні фотографії.

ірина сопонару

Фото: instagram irinasoponaru

Ірино, ви нещодавно вийшли заміж. Як ви відчуваєте себе в ролі дружини, і чи змінило це ваше життя або бачення майбутнього?

Мені дуже подобається бути в ролі дружини. Я себе прекрасно в ній почуваю і навіть не відчуваю ніяких кардинальних змін. Плани на майбутнє теж не змінились. Єдине що, хотілось би влаштувати невеличку поїздку до батьків свого чоловіка - Різа, адже ми після весілля ще не бачились із ними. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виступи зіркових гостей та заряд позитиву: на 1+1 Україна покажуть новий Вечірній Квартал

Ваш чоловік вирішив залишитися в Україні навіть під час війни. Що саме приваблює його в нашій країні?

Він і жив тут в Україні вже рік до повномасштабного вторгнення. Ми з ним вирішили нікуди не переїжджати. Я не можу за нього говорити, але коротко можу описати його почуття до нашої країни.

"Різ дуже проукраїнський, дуже любить Україну. Йому тут подобається все: починаючи від їжі, закінчуючи людьми".

 

Ви активно ведете свою сторінку в Instagram. Як ви вважаєте, наскільки важливо сьогодні бути присутнім в соціальних мережах для успіху в кар'єрі?

Я вважаю, що це важливо, якщо ти блогер. Але, якщо ти не блогер, то, напевно, не так необхідно. Це відчуття кожної людини, і, якщо комусь подобається постійно проявляти себе в медіа просторі, то чому б і ні. А, коли людина не відчуває себе комфортно в такому ритмі, то не треба себе змушувати. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Якби не військові, то ми би нічого цього не робили”, — Євген Кошовий про поїздки до захисників та новий концерт “Вечірнього Кварталу” (ексклюзив)

Як ви знаходите баланс між роботою і особистим життям, враховуючи ваш насичений графік?

Можливо, складається така ілюзія, що в мене графік насичений, та насправді це не так. В мене графік не настільки насичений, тому знаходити баланс не так важко. Все ж таки, не можна порівнювати обʼєм роботи теперішній і той, який був до початку повномасштабної війни. Зараз я не бачу проблем із зайнятістю і в тому, щоб поєднувати сімейне життя і професійну діяльність.

Чи були моменти, коли вам було складно поєднувати комедійну сторону зі своєю серйознішою стороною в житті?

Особисто в мене нема з цим проблем. Я вважаю, що, якщо ти актор і тобі важко вийти з ролі, то треба звертатись по допомогу. А почуття гумору - це почуття, яке притаманне майже кожній людині. Напевно, коли людина без почуття гумору, то їй складно живеться. Тому, я не бачу якихось труднощів з цим.

"Хочу сказати, що навпаки мені гумор дуже допомагає, особливо в критичних ситуаціях. Наприклад, коли все йде погано, то я починаю жартувати і стає легше".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка "Вечірнього Кварталу" Ірина Сопонару вийшла заміж: фото

Не пропустіть випуск Вечірнього Кварталу до Дня Незалежності 25 серпня о 19:00 на телеканалі 1+1 Україна!

Новини по темі