Новорічний Вечірній Квартал: Усик зійдеться в поєдинку з Кошовим за серце Кравець

Новий Вечірній Квартал
Новорічний Вечірній Квартал: Усик зійдеться в поєдинку з Кошовим за серце Кравець.

Чим вражатиме святкове шоу, яке люблять мільйони.

Поділитися:

У новорічну ніч, з 31 грудня на 1 січня, 1+1 традиційно покаже святковий випуск «Вечірнього Кварталу». Концерт щороку збирає біля екранів телевізорів мільйони українців та дивує сюрпризами. Так, цього разу спеціальним гостем стане легендарний шведський співак Dr. Alban. Він привітає країну з Новим роком та виконає свої найпопулярніші хіти — It's My Life та Sing Hallelujah. Також співак візьме участь в одному з номерів гумористичного концерту та разом із «кварталівцями» зануриться у романтику 90-х. 

Одним із сюрпризів також стане особливе звучання фірмових пісень «Вечірнього Кварталу» — глядачі почують їх у виконанні зірок українського шоу-бізнесу. Так, джингл «Каждый вечер вечер наступает вдруг» виконає MONATIK, «Номер на бис» заспіває Тіна Кароль. А джингл рубрики «Новини» зазвучить голосом Олі Полякової.

Учасником гумористичного концерту стане український боксер Олександр Усик. Разом з Євгеном Кошовим просто на сцені «Вечірнього Кварталу» він зійдеться в поєдинку за серце чарівної Олени Кравець. При чому Євген Кошовий наперед проговорить боксеру можливий варіант завершення двобою: «Якщо я зараз ляжу в нокаут і не вийду звідти секунд через 10, це не значить, що ви мене так сильно вдарили. Можливо, мені там краще, ніж у свідомості».

Жартуватимуть «кварталівці» і про справжні майбутні події — перепис населення-2020. У постановці гумористів він відбудеться саме 1 січня, поки всі точно вдома. Крім цього, глядачі побачать одну з найпопулярніших рубрик гумористичного концерту — політичне Discovery, а також монолог Валерія Жидкова.

Олена Кравець у святкову ніч з’явиться на сцені в образі казкової героїні Герди, Юра Ткач стане Каєм, а Оля Полякова — Сніговою королевою. Команда «Вечірнього Кварталу» запропонує глядачам уявити, що Герда зустріла свого брата Кая трішки пізніше, ніж за сюжетом оригінальної казки, — через 15 років його перебування у льодовому палаці.

Також на сцені «Вечірнього Кварталу» традиційно звучатимуть музичні подарунки від найпопулярніших зірок. Так, MONATIK виступить з хітом «Каждый раз». Тіна Кароль та фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна дуетом виконають нову спільну композицію «Вільна». Гурт DZIDZIO поділиться з українцями позитивним настроєм, виконавши пісню «Я Міліонер», а Оля Полякова запалить сцену хітом «Эй, секундочку». Також на концерті з піснею «Красный бархат» виступить гурт «Корупція».

Дивись святковий випуск «Вечірнього Кварталу» у новорічну ніч на 1+1 та насолоджуйся влучними жартами, несподіваними перевтіленнями та вибуховими номерами:

Новини по темі