Олена Кравець: 10 цікавих фактів про зірку Кварталу

Новий Вечірній Квартал
Олена Кравець: Цікаві факти про акторку Кварталу 95

Знайомимося ближче з чарівною іменинницею.

Поділитися:

1 січня акторка студії Квартал 95, тренер Ліги сміху Олена Кравець святкує день народження. З цієї нагоди ми зібрали найцікавіші факти про чарівну зірку наймасштабніших гумористичних проектів країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець розповіла про своє зворушливе новорічне бажання

1. За освітою зірка Кварталу 95 — фінансист-економіст. Свого часу працювала в банку, на радіостанції і навіть у McDonalds.

2. На творчий шлях ступила, почавши грати КВК. 1998 року ввійшла до першого складу команди 95 Квартал — і відтоді стала невід’ємною окрасою акторської трупи. 2003 року переїхала з колективом з Кривого Рогу до Києва. Після виходу в ефір програми Вечірній Квартал стала улюбленицею глядачів, яка пародіює найвідоміших леді української політики Юлію Тимошенко, Наталію Королевську.

3. Разом із чоловіком Сергієм виховує трьох дітей – старшу доньку Машу та двійнят Катерину й Івана, які з'явилися на світ 2016 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець: «У моєму домі можна таємно знімати комедійний серіал»

4. Унікальна риса — завжди запізнюватися.

5. Олена любить слухати музику Земфіри, Віри Полозкової, Івана Дорна.

6. «Насправді я завжди перебуваю у пошуку шляхів відновлення, адже дуже люблю і порефлексувати, і усамітнитися. Здебільшого перезавантажатися допомагають подорожі, книги, кіно та зустрічі з дуже близькими людьми», — поділилася артистка.

7. Серед захоплень Олени — читання. «Я читаю кілька книжок одночасно. Завжди читаю вірші, зокрема й українських поетів, – мені постійно потрібна лірика, вона переносить мене в іншу реальність», — розповіла акторка. Улюбленою книжкою для неї стала Елегантність їжака (Бербері Мюріель).

8. Улюблений фільм — Реальна любов.

9. Тримати себе у відмінній формі Олені допомагають заняття спортом, масаж та спеціальна програму харчування. «Їм маленькими порціями, але харчуюся тим, що люблю», — поділилася вона.

10. Брала участь в озвучуванні мультфільмів, як ось «Турбо», «Посіпаки», і стала продюсером документального кіно «Легенда. Людмила Гурченко».

Новини по темі