Про що жартуватимуть у Вечірньому Кварталі без Володимира Зеленського

Новий Вечірній Квартал
Вечірній квартал без Володимира Зеленського - перший випуск ювілейного фестивалю Весело
1plus1.ua

Перший випуск гумористичного шоу без головного актора студії.

Поділитися:

Уже 25 травня на 1+1 відбудеться прем'єра довгоочікуваного нового випуску проекту Вечірній Квартал, зйомки якого пройшли на початку травня в Туреччині. Вперше за всю історію цієї програми в ній не брав участь лідер студії Квартал 95 Володимир Зеленський.

Після перемоги на виборах президента України він залишив проекти, в яких багато років був режисером-постановником, автором, ведучим і актором. Про що будуть жартувати актори у новому випуску, і хто із зірок візьме участь в записі програми, телеглядачі дізнаються вже цієї суботи. Нагадаємо, зйомки відбувалися в рамках 15-го ювілейного фестивалю «Весело».

Оскільки зйомки Вечірнього Кварталу проходили на мальовничому курорті, тема відпочинку в мініатюрах порушувалася не раз. Наприклад, номери про роботу караоке-барі в Туреччині та мініатюра про двох кумів, які вперше викликали додому жрицю кохання, викликали овації в залі. Також актори покажуть пародію на проект «Давай одружимося» та на послугу «Тверезий водій». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто замінить Зеленського у гумористичних проектах Кварталу 95

Свій традиційний монолог автор студії Валерій Жидков цього разу побудує на чорному гуморі та уявлятиме, як би виглядала панахида по дуже поганій людині. Що стосується зірок, то в першій частині турецького випуску взяли участь гурти «Антитіла» та «On I Ona» та співачка NK.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Качаймо прес сміхом! 6 яскравих виступів Володимира Зеленського у Вечірньому Кварталі (відео)

Прихильників гумористичного шоу цікавить запитання, чи будуть у Кварталі продовжувати жартувати про політику і зокрема, про Володимира Зеленського. Відповідь на це запитання глядачі телеканалу 1+1 дізнаються вже цієї суботи о 21:40. 

Новини по темі