Дует Білик і Ткача, перевтілення Боклана та патріотичні номери: яким буде концерт Вечірнього Кварталу до Дня Незалежності

Новий Вечірній Квартал
Що приготував Вечірній Квартал до Дня Незалежності
1+1 media

Стало відомо, яким буде новий випуск Вечірнього Кварталу до Дня Незалежності

Поділитися:

У неділю, 25 серпня, о 19:00 в ефірі 1+1 Україна відбудеться прем’єра концерту Єдиного Кварталу до Дня Незалежності України. Глядачів чекає нова програма, виступи зіркових гостей, патріотичні номери та актуальний гумор від акторів Студії Квартал 95. 

Кварталівці разом з найпопулярнішими виконавцями вийдуть на сцену Палацу Україна, щоб привітати українців з Днем Незалежності, зарядити позитивом і підняти настрій усім глядачам та бойовий дух нашим захисникам. А також – щоб ще раз подякувати військовим за те, що ми зараз можемо жити, працювати та ходити по нашій українській землі.

Традиційно серед глядачів концерту були особливі гості – наші захисники та захисниці, бійці ВМС, військові, які нещодавно повернулися з полону, працівники ДСНС, переселенці, медики, педагоги. 

«Для нас це особливий концерт – тому що вперше від початку повномасштабної війни Квартал виступає на сцені Палацу Україна, де раніше проходили всі наші концерти. Дуже символічно, що ми повертаємося в Україну саме на День Незалежності й головне державне свято ми будемо відзначати на сцені головного концертного майданчика України», — говорить художній керівник Вечірнього Кварталу Євген Кошовий.

Єдиний квартал
1+1 media

«Чесно зізнаюся, я сам хвилювався перед виходом. Тому що більше двох років ми з хлопцями та дівчатами не виступали перед таким великим глядацьким залом. Та й головні наші виступи зараз перед захисниками – у військових частинах, в госпіталях, на полігонах… Ми вже збилися з рахунку, скільки таких виступів було від початку повномасштабної війни – точно вже більше 500. Звісно на концерт до Дня Незалежності в Палац Україна ми також запросили військових, ми запрошуємо їх на всі наші концерти-телезйомки, щоб вони могли трохи відволіктися. До речі, з зірками, які з нами виступають у цьому концерті, ми також частіше бачимося на виїздах в прифронтових містах, аніж на традиційних заходах. Наприклад, якраз перед зйомками ми з Дімою Монатіком та Дімою Шуровим повернулися з Харківщини, де виступали для військових, які проходять реабілітацію, рятувальників, медиків, волонтерів, переселенців. А сьогодні ці артисти разом з нами в Палаці Україна. В єдності – наша сила», – зазначає Євген Кошовий. 

Єдиний квартал
1+1 media

В концерті Єдиного Кварталу до Дня Незалежності України глядачів чекають виступи MONATIK, Ірини Білик, Pianoбоя Дмитра Шурова, ансамбля танцю VIRSKY. Також будуть зіркові сюрпризи: Ірина Білик заспіває дуетом з Юрієм Ткачем! 

Єдиний квартал
1+1 media

І найголовніше – буде багато актуального гумору від кварталівців. Так, актори запропонують пофантазувати, в якому єдино можливому форматі могли б проходити «мирні перемовини» з сусідньою недодержавою. Настя Оруджова та Саша Машлятіна покажуть мініатюру про неординарні методи виховання онуків сучасними бабусями. Не обійдеться без несподіваних перевтілень. Юра Великий з’явиться в образі Отелло, а Народний артист України Станіслав Боклан стане Одіссеєм.

Єдиний квартал
1+1 media

Будуть і патріотичні номери. Так, вокалістки Жіночого Кварталу виконають пісню-молитву за наших воїнів, які щодня виборюють нашу незалежність та свободу на фронті. А в фіналі концерту кварталівці вийдуть на сцену з піснею про Україну, рядки якої складаються з цитат наших видатних земляків – Тараса Шевченка, Лесі Українки, В’ячеслава Чорновола, Ліни Костенко, Василя Симоненка, Павла Тичини, Василя Стуса та інших. Хоча багато з цих слів були написані понад століття тому, але і зараз вони, як ніколи, актуальні.

Єдиний квартал
1+1 media

Суперсила нашого народу – у тому, що навіть у найскладніші часи ми не втрачаємо оптимізму та почуття гумору. Гумор та музика – це також наша зброя. Це те, що допомагає відволіктися, переключитися, зарядитися хорошим настроєм і з новими силами йти до нашої перемоги.

Концерт до Дня Незалежності України, так само як і всі інші концерти Кварталу, має благодійну мету – допомогти нашим військовим. Частина коштів з продажу квитків піде на допомогу ЗСУ – на актуальні потреби наших захисників та захисниць. Цього разу кошти будуть направлені на FPV-дрони та РЕБи для 27-ї окремої Печерської бригади НГУ.

Нагадуємо, кварталівці постійно підтримують військових та допомагають їм усім необхідним: купляють та передають автівки, дрони, квадроцикли, тепловізори, рації та інші необхідні для нашої перемоги речі. Тому що переконані, що все, що ми зараз робимо, ми маємо робити  з вдячністю до тих, хто нас захищає.

Сміємось – отже, перемагаємо! Дивіться концерт Єдиного Кварталу до Дня Незалежності України — у неділю, 25 серпня, о 19:00 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спецпроєкти, документальні фільми та історії, що не залишать байдужим: що покажуть в етері телемарафону Єдині новини в День Незалежності

Новини по темі