Виступ доньок Кошового та Ткача та пародія на Шольца: якими будуть нові концерти «Вечірнього Кварталу»

Новий Вечірній Квартал
Нові концерти Вечірнього Кварталу: виступ доньок Кошового та Ткача та пародія на Шольца — 1+1

Дивіться новий благодійний концерт «Вечірнього Кварталу» на телеканалі «1+1 Україна» 11 березня о 19:30.

Поділитися:

11 березня і 18 березня о 19:30 на телеканалі «1+1 Україна» відбудеться прем’єра нових благодійних концертів «Вечірнього Кварталу». Актори «Вечірнього Кварталу» та акторки «Жіночого Кварталу» підготували гумористичні мініатюри та музичні номери на актуальні теми, щоб підтримати українців та ще раз підкреслити — ніколи нікому не вдасться зламати українців.

Вечірній квартал 1+1

 «Буде жорсткий гумор, без міцного слова не обійдеться», - обіцяє художній керівник «Вечірнього Кварталу» Євген Кошовий.

Цього разу глядачі побачать гумористичну мініатюру, як Олаф Шольц, якого зіграв Валентин Міхієнко, опинився в одному з продуктових магазинів Київської області. Продавчині, ролі яких виконали Анастасія Євтушенко та Ольга Жуковцова, зустрівши такого гостя не розгубились і вирішили за всіх українців поговорити з німецькими канцлером. Що з цього вийшло, можна побачити у новому концерті «Вечірнього Кварталу».

Вечірній квартал 1+1

А також на глядачів чекає зворушливий номер, в якому маленька дівчинка Даша з Харкова читає вірш для свого тата-захисника. Олександр Пікалов познайомився з нею в Харківському санаторії для реабілітації українських військових, куди актор Студії «Квартал 95» разом зі співаком Дмитром Шуровим і автором пісень Андрієм Голованем  приїхали з виступом, щоб підтримати наших захисників. Вірш у виконанні Даші розчулив Олександра і він запросив дівчинку виступити на сцені “Вечірнього Кварталу”.

Вечірній квартал 1+1

Крім того, акторки «Жіночого Кварталу» виконали  пісню-присвяту всім дітям, які чекають на своїх батьків з війни. На сцену разом з артистками вийшли доньки Юрія Ткача – Єлизавета, та Євгена Кошового - Серафима. Марта Адамчук і Віра Кекелія  під час виконання пісні розчулились та не стримали сліз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Він дуже любить Україну»: Ірина Сопонару у ЖВЛ розповіла про закордонного коханого та материнство

Вечірній квартал 1+1

Також серед музичних номерів глядачі побачать виступи  хітмейкера MONATIK, випускниці «Голосу країни» Kola в дуеті з MamaRika, а також - Злати Огнєвіч, ROXOLANA, FIINKA,  CHEEV, гурту PROBASS HARDI.

«Хочемо показати, що Україна незламна, не здається і ніколи не здасться. Гумор - наша зброя і ми намагаємось цією зброєю ділитись з усіма українцями», - розповів Євген Кошовий про нові випуски «Вечірнього Кварталу».

Вечірній квартал 1+1

На зйомках благодійного концерту «Вечірнього Кварталу» були присутні захисники і захисниці України, лікарі та волонтери.

З 24 лютого актори Студії «Квартал 95» дали  вже понад 200 виступів для військовослужбовців, медиків, волонтерів, переселенців, організовуючи концерти у військових частинах, госпіталях, бомбосховищах.

Дивіться новий благодійний концерт «Вечірнього Кварталу» на телеканалі «1+1 Україна» 11 березня о 19:30.

Новини по темі