5 цікавих фактів про виконавицю головної ролі у серіалі Величне століття Анастасію Тсілімпоу

5 цікавих фактів про Анастасію Тсілімпоу - Величне століття Кесем

Цієї осені на глядачів телеканалу 1+1 чекає прем’єра нового турецького серіалу «Величне століття. Нова володарка»

Поділитися:

«Величне століття. Нова володарка» — продовження історії кохання Роксолани й султана Сулеймана. У нових серіях на чолі Османської імперії стане правнук легендарного Сулеймана Ахмед І, а його серце підкорить наложниця Анастасія, яка згодом носитиме ім’я Кесем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 покаже новий серіал Величне століття. Нова володарка

Роль коханої нового імператора у різному віці виконають три акторки. Юну Кесем зіграє грецька кінозірка Анастасія Тсілімпоу. Продюсер Тимур Савджи переглянув 60 тисяч претенденток на цю роль і, дочекавшись красуню Анастасію, без вагань затвердив її.

1. На момент зйомок дівчині було 17 років, але акторськими здібностями вона не поступалась старшим колегам по знімальному майданчику. Адже з 5 років займалась моделінгом, виступала в театрі, а у 8 вже отримала першу роль у кіно.

Цікаво, що акторка, як і її героїня Кесем, теж родом із Греції, а від народження батьки назвали її Анастасією.

2. Задля ролі дівчині з нуля довелося вивчити турецьку мову, але, попри всі складнощі, грецький акцент став її перевагою, адже і за сценарієм серіалу наложниця розмовляла з акцентом.

3. На презентації серіалу в Каннах був присутній Халіт Ергенч, виконавець ролі Сулеймана у «Величному столітті. Роксолана», який зазначив, що Анастасія Тсілімпоу демонструє кращі акторські здібності, ніж деякі відомі і досвідчені кінозірки.

4. Сама Анастасія не приховувала, що зйомки у «Новій володарці» стали для неї не тільки щасливим квитком, а й подарували неоціненний досвід: «Я сприйняла це як випробування, як серйозний виклик, і, звичайно ж, відразу закохалась у свою героїню. Ця історія, наче книжка, яку захоплено читаєш, перегортаючи одну за одною сторінки, аби дізнатись, що трапиться далі».

5. Щоб точно передати зміни характеру головної героїні протягом життя, наповненого боротьбою за щастя своїх близьких та палацовими інтригами, продюсери запросили трьох акторок, які виконали ролі коханої жінки імператора у різному віці. Юну Кесем зіграла Анастасія Тсілімпоу, в старшому віці її роль виконала відома акторка Берен Саат, а зрілу жінку зіграла Нургюль Ешилчай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 цікавих фактів з життя Кесем-султан

Серіал «Величне століття. Нова володарка» стартує у новому телевізійному сезоні на каналі «1+1».