Зіркам серіалу Величне століття. Нова володарка приписують роман у реальному житті

Цікаві факти з біографії турецького красеня Екіна Коча.

Поділитися:

Зовсім скоро на 1+1 відбудеться прем’єра нового турецького серіалу Величне століття. Нова володарка. Серіал розповідає про життя нащадка легендарної Роксолани, султана Ахмеда I, та його фаворитки, красуні Анастасії, у майбутньому – найвпливовішої жінки Османської імперії. Роль молодого султана виконав турецький актор Екін Коч. Напередодні прем’єри ми відібрали для вас цікаві факти з біографії та відкрили секрети особистого життя актора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 страв турецької кухні, які можна приготувати вдома

1. Екін зацікавився акторським мистецтвом у студентські часи. Майбутній «султан» народився 1992 року у провінційному містечку недалеко від Анталії. Його батьки далекі від творчості, тому Екін самостійно розвивав свої здібності у мистецтві. Після школи хлопець вступив на факультет фінансів, але згодом зрозумів, що це не його. Екін почав відвідувати курси англійської й наполегливо займався акторською майстерністю. 

2. Першу серйозну роль актор отримав випадково. Екін проходив чимало акторських проб, і згодом його помітили. Він отримав роль у турецькому серіалі, де зіграв пліч-о-пліч з відомими акторами. Здібного та харизматичного хлопця помітив продюсер Тімур Савджи, відомий своїми роботами у серіалах Величне століття. Роксолана та «Корольок - пташка співоча». Він й запропонував Екіну роль султана Ахмеда І. 

3. У серіалі Величне століття. Нова володарка Екіну Кочу приписують роман з Анастасією Тсілімпоу. Після зйомок серіалу Величне століття. Нова володарка турецькі ЗМІ писали про роман Екіна з його колегою, грецькою акторкою Анастасією Тсілімпоу. Однак згодом актор заперечив усі плітки, високо оцінивши акторські здібності Анастасії і сказавши, що вони хороші та близькі друзі. 

4. Нині серце турецького красеня вільне. Екін Коч зустрічався з відомими турецьками акторками Демет Оздемір та Ділою Данишман. Зараз у Екіна немає коханої дівчини. 

5. У майбутньому Екін мріє спробувати себе у ролі режисера та сценариста. Окрім акторської діяльності, Екін обожнює спорт та музику. 26-річний актор залюбки співає пісень під гітару, а також грає з друзями в теніс, баскетбол та футбол.

Фото: @ekocofficial

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головна героїня Величне століття. Нова володарка вивчила турецьку заради ролі у серіалі