1+1 покаже телеверсію церемонії нагородження Viva! Найкрасивіші

Цієї неділі о 23:10 глядачі 1+1 стануть свідками урочистої світської події.

Поділитися:

Цієї неділі, 11 лютого, о 23:10 1+1 покаже телеверсію десятої ювілейної церемонії нагородження Viva! Найкрасивіші, яка днями відбулась у київському Палаці «Україна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча зворушила промовою на церемонії «Viva! Найкрасивіші»

Глядачі зможуть на власні очі побачити урочисту подію, а також грандіозний концерт, у якому взяли участь популярні українські артисти: тренери Голосу країни-8 Сергій Бабкін і Тіна Кароль, гурт «The Hardkiss», тренер Голосу. Діти-4 MONATIK, популярний співак Dzidzio, учасниця Танців з зірками Оля Полякова, віртуоз-оркестр «Kiev Tango Project», зірковий радник Потапа у Голосі країни-8 Злата Огневич, гурт «Антитіла» та багато інших.

Цікаво, що на заході артисти виконали свої пісні у новому звучанні. Так, Сергій Бабкін вразив залу хітом «Де би я» у джазовій обробці, а Оля Полякова заспівала ліричну версію пісні «Бывший».

Тим часом, MONATIK разом зі своїми підопічними Голосу. Діти Веронікою Коваленко, Ніно Басілаєю, Андрієм Бойко, Владом Фенічко, Владою Смаляною, Христиною Жуковською, Юлією Радчук, Олександрою Мазур виконав на сцені новий хіт «Краса», який створив спеціально для заходу.

Зазначимо, що 126 українських зірок телебачення, кіно і театру, спорту, а також ньюзмейкерів цього року претендували на звання найкрасивішої жінки і чоловіка року за версією читачів, редакції журналу «Viva!» та сайту viva.ua. Головним критерієм відбору номінантів, за словами головного редактору глянцю Іванни Слабошпицької, стала не зовнішність, а вчинки артистів. 

Так, найгарнішою жінкою України за версією Viva! Найкрасивіші стала учасниця Танців з зірками та популярна співачка Оля Полякова, а чоловіком – український співак Олег Винник, володаркою титулу «Мама року» - ведуча Голосу країни-8 та Світського життя Катя Осадча, а спеціальну статуетку «Вибір Viva!» отримав тренер Голосу країни-8 Сергій Бабкін. Дивіться десяту ювілейну церемонію нагородження Viva! Найкрасивіші 11 лютого о 23.10 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уся зала на церемонії «VIVA! Найкрасивіші» аплодувала Переможцям стоячи