Артистка Жіночого Кварталу Ірина Сопонару розповіла про свого британського коханого

Артистка Жіночого Кварталу Ірина Сопонару розповіла про свого британського хлопця

Зірка гумору розповіла про стосунки на відстані.

Поділитися:

Зірка таких відомих гумористичних проектів, як Жіночий Квартал і Ліга Сміху, Ірина Сопонару розповіла виданню Viva! про особисте життя.

Перші її серйозні стосунки почалися у 22 роки. На той час Ірина думала, що зустріла кохання свого життя.

«Я вже закінчувала університет і раптом так сильно закохалася! Думала, що це назавжди. Коли ж наші стосунки закінчилися, для мене це був певної міри шок. Ми зустрічалися п'ять з половиною років, але в якийсь момент я зрозуміла, що більше не люблю, і це було взаємно. Стосунки просто віджили себе. Але ми залишилися друзями, досі спілкуємося. Не було такого, що хтось когось образив. Це був найбільш  здоровий розрив, як за підручником «Як треба розлучатися з першим коханням» (сміється). А потім через якийсь час я вступила в свої нинішні стосунки. І до цього дня мене все влаштовує», — поділилася артистка.

Наразі Ірина зустрічається з британським діджеєм, із яким познайомилася в нічному клубі під час відпочинку в Таїланді. Зі слів артистки, підтримувати стосунки на відстані складно, однак і в цьому є свої переваги.

«Я намагаюся бачити лише хороші моменти: щоразу, коли ми зустрічаємося, це як медовий місяць. Ми більше трьох років разом і щоразу при зустрічі у нас феєрія і салюти (сміється)», — поділилася Сопонару.