Артистки Жіночого Кварталу покажуть підготовку до армії

Жіночий Квартал - дивіться новий випуск шоу на 1+1

20 жовтня о 21:15 глядачі побачать новий випуск проекту Жіночий Квартал.

Поділитися:

Учасниці гумористичного шоу жартуватимуть про стосунки з чоловіками, послуги салонів краси, професії та на інші теми, що їх хвилюють. Запальну атмосферу на сцені на декілька хвилин врівноважить останній романтик сучасності Сергій Бабкін, виконавши пісню «Дихай повільно».

В одному з виступів учасниці покажуть, як єврейська мама готує доньку до армії.

—  Яке головне завдання молодої красивої дівчини в армії?

— Охороняти суверенітет держави й бути вірною народу Ізраїлю, мама.

— Тихше, Роза. Чому ти починаєш з кінця? Завдання дівчини в армії — вдало вийти заміж, щоб через 2 роки ти мала дембельський і весільний альбом одночасно.

Ірина Сопонару на сцені «Жіночого Кварталу» прочитає монолог про легке життя чоловіків і зізнається, що навіть заздрить їм: «Я теж хочу бути, як чоловік. Якщо ніготь зламаю, просто обмотаю синьою ізолентою і ходитиму щаслива».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артистка Жіночого Кварталу Марта Адамчук зізналася, чи вільне її серце

Нагадаємо, до складу нового гумористичного проекту «Жіночий Квартал» увійшли: акторка «Вечірнього Кварталу» Олена Кравець, героїня серіалу «Слуга народу» Ольга Жуковцова, учасниці «Ліги сміху» Анастасія Оруджова, Тетяна Песик, Ірина Сопонару, Валерія Товстолес, Катерина Нікітіна та Олександра Машлятіна, акторка «Вечірнього Києва» і нової романтично комедії «Я, ти, він, вона» Настя Коротка, акторка Молодого театру Анастасія Євтушенко і вокалісти «Голосу країни» на «1+1» Віра Кекелія, Марта Адамчук, Еліна Мбані і Лалі Ергемлідзе. Творці проекту називають дівчат просто ― «14 подруг Кварталу».