«Зйомка у спідній білизні стала для мене неабияким викликом», – зірка Жіночого Кварталу Анастасія Оруджова

 Анастасія Оруджова - інтерв'ю про особисте життя та бодіпозитив

Артистка поділилася цікавими фактами про себе.

Поділитися:

Анастасія Оруджова відома участю у яскравих гумористичних проектах та фільмах таких як, Ліга сміху, Ігри приколів, Країна У, Розсміши коміка, Скажене весілля. Тепер у її житті новий творчий етап – Жіночий Квартал.

1plus1.ua поспілкувався з Анастасією та дізнався деякі подробиці її життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артистка Жіночого Кварталу Марта Адамчук зізналася, чи вільне її серце

Про жіночі жарти

Мені подобається, що жінки в деяких моментах можуть дозволити собі більше, ніж чоловіки. Жінки можуть жартувати над жінками. Якби в такій формі це робив чоловік, могло би звучати занадто різко.

Про боротьбу з хейтерами

Олена Кравець радить нам не читати коментарі. Я згодна з цим, адже людина, яка хоче дати конструктивну критику, не писатиме брудні відгуки.

Про освіту

За освітою я магістр журналістики. Закінчила Національний авіаційний університет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 нових виступів Жіночого кварталу, що змусять вас сміятися до сліз

Про особисте

Моє серце вільне. Воно чекає та вірить (усміхається).

Про виклики

Час до часу я люблю ставити собі нові виклики. Наприклад, нещодавно знімалася у спідній білизні у фотосесії для глянцю. Думала, що ніколи цього не зроблю. Але зробила – і мені це сподобалося.

Про бодіпозитив

Я приймаю будь-яку красу. Я проти засудження, але також проти ліні. Ми маємо бути такими, якими собі подобаємося. Інша річ – бути незадоволеними чимось у собі й не боротися з цим.

Хотіла би взяти участь у реаліті Модель XL, але не склалося прийти на кастинг. Це чудовий проект, який розширює кордони свідомості людей. Я стоячи аплодую учасницям шоу, їхній абсолютній сміливості.

Мої б’юті-секрети? Я періодично купую сукню на запах (усміхається). Час від часу відмовляю собі в улюблених продуктах. Як ось зараз. Але якщо комусь подобаються мої апетитні форми, не хвилюйтеся з ними нічого не станеться (сміється).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець: «У моєму домі можна таємно знімати комедійний серіал»

Про себе справжню

У реальному житті під час першого знайомства я поводжуся закрито й сором’язливо. Певно, хтось думає: «Ага, вона не така весела, як на сцені». Але дайте мені час «розгойдатися»! Мені важливо почуватися комфортно, тоді я залюбки жартую.