У новому «Жіночому Кварталі» акторки сперечатимуться, хто з них найсексуальніша

У новому «Жіночому Кварталі» акторки сперечатимуться, хто з них найсексуальніша

6 листопада о 21:55 на телеканалі 1+1 покажуть новий випуск «Жіночого Кварталу», у якому телеглядачів очікує життєвий гумор про ситуації, знайомі кожному.

Поділитися:

Акторки покажуть номер, у якому сім’я страждає від доволі різких дій чоловіка. Поліцейська, яку грає Олександра Машлятіна, завітає до дружини – Тетяни Песик, щоб розпитати про деталі подружнього життя. Проте обом жінкам умови життя сім’ї будуть здаватись доволі стандартними.

Жіночий квартал

— У вашого чоловіка один комплект одягу?

— Розумієте, Толя не любить оновлювати гардероб. Скільки я йому пропонувала доношувати мамині речі…

— А він що?

— Бачте, йому не подобаються, як вони пахнуть!

— Ваш Толік, вибачте, гляньте яка цаца! – розмовлятимуть акторки під час номеру.

Жіночий квартал

Продовжуючи тему подружнього життя, «Жіночий Квартал» продемонструє мініатюру про те, як чоловік вирішив розповісти дружині своє рішення розлучитися. Проте підійшов до цього нестандартно, зачитавши вірші. Як на це відреагувала жінка, яку грає Анастасія Оруджова, і чому чоловік змінить своє рішення – дивіться вже завтра у ефірі 1+1.

Жіночий квартал

Окрім комедійних номерів, на глядачів очікує музичний сюрприз про жіночі накрути. Лалі Ергемлідзе покаже номер-мюзикл про ревнощі дружини. Жінка через те, що чоловік посміхався уві сні, приревнувала його та подумала, що він посміхається гарній коханці. Ніч видалась безсонною для обох, адже вона вирішила з’ясувати, що йому наснилося.

Жіночий квартал

Несподіваний конфлікт у колектив принесе обкладинка чоловічого журналу, на якій з’явились Аліна Блажкевич, Анастасія Оруджова та Олександра Машлятіна. Акторки почнуть з’ясовувати, хто з них найсексуальніша у «Жіночому Кварталі». Проте це питання вирішить запрошена зірка  Злата Огнєвіч, яка порадить дівчатам назавжди запам’ятати фразу своєї пісні «Моє тіло – моє діло».

Разом з нею «Жіночий Квартал» виконає спільний номер, а також презентує відверту фотосесію ню. У таких образах акторки вперше з’являться на українському телебаченні.

Створюйте гарний настрій разом з «Жіночим Кварталом» вже завтра о 21:55 на телеканалі 1+1.