Теплі сімейні кадри: зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Андрій Ісаєнко показав зворушливі фото з дружиною та дочкою

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Андрій Ісаєнко показав теплі фото з дружиною та дочкою
isaenko_andrii/Instagram

Андрій Ісаєнко знявся у теплій сімейній фотосесії з дружиною та дочкою

Поділитися:

Зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя, український актор Андрій Ісаєнко у спільному дописі в Instagram із дружиною, режисеркою Олесею Моргунець опублікував серію зворушливих сімейних знімків.

Вони поділилися кадрами із осінньої фотосесії, зробленої у Києві. На знімках вони з'явилися разом зі своєю дочкою Марією Ісаєнко, яка грає дочку персонажа свого зіркового тата у серіалі Жіночий лікар. Нове життя.

«Люблю осінь, так виходить що сімейні фото ми робимо часто саме восени на передодні Марусиного і мого дня народження. Цього разу це була невеличка прогулянка в парку який ми дуже любимо. Дякую за такі теплі і ніжні фото», - прокоментувала нову фотосесію Олеся.

Нагадаємо, напередодні Ісаєнко поділився результатами перших спортивних змагань доньки з фехтування. Дівчинка здобула медаль за перше місце.

Зазначимо, цього тижня глядачі побачать фінальні серії другого сезону улюбленого серіалу Жіночий лікар. Нове життя. Про те, що станеться в останніх серіях – читайте на сайті 1plus1.

Не пропустіть фінальні серії другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя на 1+1 Україна з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна. Серіал також можна подивитись онлайн на офіційному YouTube-каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу Жіночий лікар Андрій Ісаєнко поділився зворушливими кадрами з дружиною у річницю весілля

Новини по темі