“Я хвилювався за неї більше, ніж за себе”, — виконавець головної ролі у серіалі “Жіночий лікар. Нове життя” на "1+1 Україна" Андрій Ісаєнко розповів про роботу з донькою на знімальному майданчику (ексклюзив)

Жіночий лікар. Нове життя
 Андрій Ісаєнко про український медичний серіал Жіночий лікар. Нове життя на 1+1 Україна

Актор Андрій Ісаєнко поділився деталями роботи у новому серіалі “Жіночий лікар. Нове життя” на “1+1 Україна”.

Поділитися:

Сьогодні, 9 жовтня о 20:30 на “1+1 Україна” відбудеться прем’єра медичної драми “Жіночий лікар. Нове життя”. Це перезавантаження улюбленого серіалу, який є спільним проєктом “1+1 Україна” з FILM.UA. На глядачів чекають нові герої та історія, яка відображатиме наше сьогодення. В головній ролі — український актор театру та кіно Андрій Ісаєнко, відомий глядачам за стрічками "Захар Беркут", "Щедрик". Він також зіграв у новому серіалі "1+1 Україна" "Закохай мене, якщо зможеш", який транслюватимуть вже з 2 жовтня з понеділка по четвер о 20:30. Колегою по знімальному майданчику "Жіночий лікар. Нове життя" стала його дочка — Марія Ісаєнко. 

Андрій Ісаєнко в ексклюзивному інтерв’ю для сайту 1+1 розповів про знімальний процес разом з донькою та роботу під час війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Ми збираємось з силами й прямуємо робити те, що вміємо найкраще”, — Анастасія Цимбалару про зйомки серіалу “Жіночий лікар. Нове життя” в умовах війни 

Хто запропонував Марійку на роль вашої доньки в серіалі "Жіночий лікар. Нове життя"?

Участь Марійки стала випадковістю. У день дитячих проб дочку не було з ким залишити вдома, тож я взяв її з собою на знімальний майданчик. Продюсерка особисто запропонувала їй роль, і Марійка погодилася. Якщо донька сама того бажає, то ми з дружиною не проти. Це її перший акторський досвід. До того ж їй за це платять, а вона має мету — назбирати на машину. Проте сама Марійка не планує пов’язувати своє життя з акторством, вона мріє стати художницею.

“Я хвилювався за неї більше, ніж за себе”, — зізнається актор.  

Андрій та Марія Ісаєнко

Розкажіть більше про свого героя. Які в нього мрії, цілі, характер?

Мій персонаж є прямолінійним правдолюбом. Він не любить інтриги та брехню. Цей герой — великий трудоголік, який живе своєю професією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Це моя перша медична історія”: Тарас Цимбалюк доєднався до зйомок серіалу “Жіночий лікар. Нове життя” на “1+1 Україна”

Наскільки легко і швидко вам вдалося вжитися в його роль?

Були довгі кастинги, тож у мене було достатньо часу вжитися у роль. А коли почався знімальний процес, то все пішло як по маслу.

Андрій Ісаєнко

Чи є щось спільне між вами та вашим персонажем?

Я також правдолюб і терпіти не можу якісь плітки чи інтриги.

“Люблю чесних людей і свою роботу”. 

Андрій Ісаєнко

Як змінилася Ваша акторська діяльність після початку повномасштабного вторгнення?

Перший рік зупинилося все кіновиробництво. Я став волонтером в організації “Спілки підприємців теле- та кіноіндустрії”. Ми волонтерили весь рік. Зараз, коли потрохи почалися зйомки, з’явилося більше можливостей фінансово допомогти нашим військовим. 

“Працюємо на перемогу!”.

Як Ви зустріли 24 лютого?

Ми приїхали після допрем’єрного показу фільму «Велика прогулянка, який був 23 лютого 2022 року. Потім, о 4 чи 4:30, як і всі українці, побачили новини. Одразу відвезли дітей подалі, на Захід України, і повернулися з кумом до Києва.

Як Ви тримаєтеся? Що дозволяє справлятися з усіма переживаннями?

Мої дві опори — робота та родина. Ти маєш бути зібраним заради своїх близьких, а улюблена справа додає наснаги.

Як проводите час із сім’єю?

Разом ми відпочиваємо, можемо сходити в кіно, багато гуляємо. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Ісаєнко та його 5-річна донька знімаються разом в серіалі "Жіночий лікар.Нове життя" на телеканалі “1+1 Україна” 

Що би ви побажали українцям сьогодні?

“Менше сваритися, довіряти силам оборони, не забувати про те, що йде війна і вірити в перемогу, бо вона обов’язково настане”. 

Дует Андрія Ісаєнка та його доньки Марії глядачі зможуть побачити вже сьогодні, 9 жовтня о 20:30 на “1+1 Україна” у серіалі “Жіночий лікар. Нове життя” на телеканалі “1+1 Україна”. Щоб не пропустити нові подробиці проєкту, стежте за новинами на сайті 1+1.

Нагадаємо, для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.
 

Новини по темі