Головна героїня серіалу «Жити заради кохання» про складнощі минулого, які вона переживала під час підготовки до ролі

Зірка серіалу Жити заради кохання Дар'я Єгоркіна про свою роль

Нова роль змусила акторку Дар’ю Єгоркіну поринути у спогади.

Поділитися:

Незабаром на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового драматичного серіалу «Жити заради кохання», сюжет якого розгортається навколо давніх друзів — Саші, Вадима, Сергія, Насті та Світлани. Колись молоді люди жили безтурботним життям, але нещасний випадок з одним із них перевернув їхні долі. Час пройшов, кожен побудував нове життя, але несподівано для всіх до однієї з дівчат повертається колишній коханий, з яким вона розлучилась багато років тому. Саме в цей момент головна героїня постає перед складним вибором — дати шанс минулому чи назавжди забути про нього.  

Роль Світлани, яка потрапила в тенети минулого, виконала Дар’я Єгоркіна, відома глядачам за стрічкою «За три дні до кохання». Акторка розповіла про те, як нова роль змусила її поринути у своє минуле і замислитися над тим, чи всі складнощі вже вирішені:

«Прочитавши сценарій стрічки, я одразу зрозуміла, що це моя роль. Адже в моєму житті була схожа історія, коли минуле нагадувало про себе та змінювало щоденний хід подій. Тоді в мене була можливість щось змінити в давніх справах. Але кожен робить вибір, який вважає за потрібне. Мені пощастило, що я мала змогу показати свою героїню Світлану в юні роки та у більш зрілому віці, її трансформацію після подолання життєвих труднощів. Мені здається, що майже кожній людині колись доводилось зіштовхуватись із власним минулим та виправляти давні помилки. Саме про це наша історія», — зізналася акторка.

У стрічці ролі також виконали Анастасія Чепелюк, Валерія Ходос, Влад Нікітюк, Артем Мяус, Наталія Васько, Олексій Яровенко та інші.

Виробництвом серіалу займалася «Стрелка production» під керівництвом продюсера Олени Васильєвої на замовлення телеканалу 1+1. Режисер стрічки — Сергій Толкушкін, відомий глядачам по роботі над популярними українським серіалом «Школа». Оператор-постановник — Олександр Бойко, художник-постановник — Вадим Шинкарьов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 почав роботу над новим серіалом Жити заради кохання