Як Потапу вдалося зберегти дружні стосунки з екс-дружиною

Як Потапу вдалося зберегти дружні стосунки з екс-дружиною | 1+1
Фото: Катя Ніколайчук, Jetsetter

Дізнайся, як після всього вони залишились друзями.

Поділитися:

Репер Потап і його колишня дружина, продюсерка Ірина Горова багато років провели пліч-о-пліч. Тепер їх об’єднує не просто спільне минуле, а й успішний бізнес та прекрасний син Андрій. У нещодавньому інтерв’ю програмі ЖВЛ артист , що саме Ірина допомогла йому зробити перші кроки в шоу-бізнесі: вона продала пісню репера за 300 доларів, тоді як він сам заробляв 100.

2016-го шанувальники дізналися, що одна з найяскравіших пар шоу-бізнесу розлучилася, при чому – ще п’ять років тому! Ця звістка для всіх стала справжнім шоком. Втім, саме екс-подружжя поводилося так, ніби нічого й не сталося. Їм вдалося вгамувати емоції заради синового щастя та процвітання бізнесу.

Згодом стало відомо, що у Потапа вже довгий час триває роман із Настею Каменських, а в травні 2019-го вони відсвяткували . Та навіть після цього стосунки репера з колишньою не зіпсувалися – принаймні на публіці. І шанувальників увесь час дивувало, як після всього їм вдалося залишитися друзями.

Фото: Катя Ніколайчук, Jetsetter

Журналістці ЖВЛ Потап зізнався: у цьому передусім заслуга Ірини.

У неї є одна риса – ніколи не сваритися на людях і все вирішувати вдома. Я цього в неї навчився, і так ми вирішили всі наші проблеми.

Напевно, між Потапом та Іриною було чимало емоційних та складних розмов, перш ніж вони дійшли миру. В інтерв’ю Каті Осадчій екс-подружжя зізнавалося, що без потужних сварок не обійшлося.

Ми дуже сварилися. Та я не бачу сенсу втрачати все, що ми так довго будували. Ми пройшли довгий шлях, і я за нього вдячний, – розповів Потап.

Дивись сюжет «Світського життя» і пригадай, як зірки коментували розрив:

А також слухай відверте інтерв’ю Потапа для ЖВЛ:

Читай про репера ще більше цікавого:

1. 

2. 

3. 

4. 

5.