Як відомі українські чоловіки підлещуються до дружин

Як відомі українські чоловіки просять вибачення у дружин | 1+1
Фото: Андрій Корень

Від чаю з ромашкою до діамантів.

Поділитися:

Часто життя зірок здається нам ідеальним. Але поза сценою вони також стикаються з тими повсякденними проблемами, що й усі сімейні пари. До слова, «грішать» перед дружинами й знамениті чоловіки. Журналісти ЖВЛ дізналися, як віртуозно вони загладжують провину перед своїми коханими.

ПАВЛО ЗІБРОВ

Народний артист України Павло Зібров зізнається, що не боїться нічого, окрім гніву дружини. Подружжя нещодавно відсвяткувало «срібне весілля», а щоб не виникало ніяких сумнівів у тому, що вони досі кохають одне одного – на річницю пара одружилася вдруге. Попри те, що співак із дружиною Мариною разом вже дуже довго, конфлікти в них виникають часто, але зірка знає слабкі місця коханої та користується цим.

Треба йти до ювелірного магазину та придбати те, що вона любить. У моєї дружини вже дуже багато коштовностей.

Фото: instagram/pavlo_zibrov

ВЛАД ЯМА

Cуддя проекту «Танців з зірками» Влад Яма не поділяє думку Павла Зіброва і зізнається, що за чотири роки подружнього життя з дружиною Ліліаною зрозумів одну важливу річ:

Я намагаюся поводитись ідеально для того, щоб не вибачатися. Думаю, дешевше – бути гарним хлопцем.

ЮРІЙ ТКАЧ

Відомий гуморист та суддя шоу «Розсміши коміка. Діти» Юрій Ткач підтверджує теорію про те, що жінки люблять вухами, та підлещується словами. Але якщо такий метод не діє, артист має запасний варіант:

Обов'язково треба кудись піти, щось смачненьке поїсти.

Навіть якщо улюблені страви на дружину не впливають, артист має стовідсотковий варіант – вигуляти їхню собаку Бусю. Тоді, зізнається гуморист, серце коханої тане.

Фото: instagram/yuriy_tkach

ОЛЕКСАНДР СТОЯНОВ

Чоловік прими-балерини та судді шоу «Танців з зірками» Катерини Кухар Олександр Стоянов також у випадку провини одразу застосовує важку артилерію та йде до кухні, аби потішити кохану, хоча й зізнається – норовлива дружина пробачає не з першого разу.

«Буває, що я затримуюсь з друзями й Катерина показує своє невдоволення, але це все вирішується швидко. Я роблю їй улюблений чай з м’яти та ромашки. Перші чотири рази отримую відмову у вибаченні, але потім вона здається».

Фото: instagram/ekaterinakukhar_official

Також дізнавайся про те, що потрібно зробити чоловіку Олі Полякової, щоб вона його пробачила, та як вибачаються зіркові дружини:

Інші цікаві матеріали про зірок читай тут:

1. 

2. 

3.