Як зірки ставляться до провокативної Катерини Осадчої

Як зірки ставляться до Каті Осадчої | Шоу-бізнес | 1+1
Фото: Олександр Пілюгін, JetSetter

Шокуючі зізнання!

Поділитися:

Програмі «Світське життя», яка полюбилася гладачам, уже майже 15 років. Саме стільки часу її незмінна ведуча Катерина Осадча дізнається найпікантніші подробиці зіркового життя з перших уст. Проте знаменитостям не завжди подобаються її запитання, а дехто навіть побоюється ведучу. 

На грандіозному концерті «Вечір прем'єр з Катериною Осадчою» програма ЖВЛ розпитала гостей, як вони ставляться до провокацій зірки. Так, співачка Michelle Andrade зізналася, що боялася вперше давати інтерв'ю Каті, але переборола свій страх. І виявилося – дарма хвилювалася. А от співачка Оля Полякова пригадала, як зіркова ведуча не хотіла з нею спілкуватися. 

Катя відверталась від мене декілька років. Я їй потім, звісно, це нагадала, – поділилася спогадами суперблондинка. 

Фото: Олександр Пілюгін, JetSetter

До слова, співачка, тренер проекту «Голос діти» Джамала теж засмучувалася, якщо Осадча не підходила до неї на світських заходах. 

А от ті, кого Катя не залишала без уваги, не завжди давали відверті відповіді. Так, інколи ведуча навіть конфліктувала зі співрозмовниками. Наприклад, одного разу після розмови зі співачкою Іриною Білик вони не розмовляли півтора роки. Колишній продюсер артистки Юрій Нікітін зізнався, що у конфлікт не втручався, але й не здивувася, що зіркові красуні не одразу порозумілись.

Коли входиш на територію «Світського життя», треба враховувати певні правила. Наприклад, що Катя може ставити занадто провокативні запитання. Так само і коли йдеш на інтерв'ю до Ірини Білик, треба враховувати специфіку її характеру, – розповів продюсер. 

Попри конфлікти, зірки довіряють Катерині Осадчій подробиці свого життя, діляться таємницями. Так, співачка Тіна Кароль вперше розповіла ведучій про важкий період свого життя, та й узагалі щиро відповідає на її запитання.

Я ніколи не ухиляюся і відповідаю правдиво. Немає, чого ховати, – запевнила Кароль.

До слова, чоловік Каті Осадчої, шоумен Юрій Горбунов зізнався, що не дуже любив давати інтерв'ю майбутній дружині.

Вона завжди ставила такі запитання, на які не хотілося відповідати, – пригадав ведучий. 

Хай там як, саме Юрій дав Каті інтерв'ю у першому випуску програми «Світське життя». 

Думаю, це доля! – жартує ведучий. 

Звісно, через прискіпливість Катерини не всі зірки шоу-бізнесу готові посидіти з нею за чашкою чаю. Але ведуча має близьких друзів серед знаменитостей, які тепло про неї відгукуються. 

Щоб дізнатися, яким був шлях зірки до успіху, а також почути більше зізнань українських селебріті, дивись відео: 

Більше цікавих матеріалів про телезірку читай тут: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5.