Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков ексклюзивно в ЖВЛ розповів про боротьбу з хворобою дружини та головну мрію

Чоловік Руслани Писанки розповів про те, як дізнався, що його дружина важко хворіє та які мрії має зараз (відео) - 1+1

Ігор також показав їхній спільний будинок.

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю об 11:00 на телеканалі “1+1 Україна” телеглядачі можуть побачити новий сезон програми про життя знаменитостей ЖВЛ, яка занурює глядачів у відверті історії та розповідає новини про відомих людей. У нових сюжетах покажуть героїв нашого часу - гумористів, акторів, співаків, спортсменів, волонтерів, бізнесменів, політиків та інших цікавих гостей.

Майже рік тому, 16 липня, Україну сколихнула новина про смерть від страшного захворювання улюбленої ведучої мільйонів Руслани Писанки. Сьогодні у ЖВЛ телеглядачі побачили інтерв’ю чоловіка Руслани Писанки Ігоря Ісакова, який показав їхній спільний будинок та розповів про те, як дізнався, що його дружина важко хворіє та які мрії має зараз.

Взимку 2022 року Руслана Писанка під час однієї зі своїх вистав зламала ногу, з того моменту в житті Русі та Ігоря все пішло шкереберть. Під час повномасштабного вторгнення дім, в якому Руслана на Ігор багато років жили щасливо, опинився у самому епіцентрі запеклих боїв. Саме тоді Ігор прийняв рішення відправити свою кохану до Німеччини, де вона буде в безпеці та зможе пройти лікування зламаної ноги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка “Жіночого кварталу” Олександра Машлятіна ексклюзивно для ЖВЛ розповіла про брата, який боронить Україну в лавах ЗСУ

Руслана Писанка 1+1

“Наші сходи у підвал виявилися дуже круті і вкрай тяжко було зносити всіх по черзі туди під час обстрілів. В той момент в тещі вже була четверта стадія раку, вона майже не ходила. А в Русі  все тільки починалося… Тоді я прийняв рішення будь-якою ціною вивезти Русю у безпечне місце. Десь 3 дні ми їхали до Івано-Франківської області. Їй було дуже важко. Руся брала телефон, до когось телефонувала, питала, чи ми можемо зупинитись. Кажу: «Русь, дивись, ми не знаємо, що тут буде. У тебе зламана нога і дуже складний перелом. Давай, кажу, тебе відправимо хоч куди-небудь». Я її вмовив, слава Богу, у нас були закордонні паспорти з собою. Я сказав, що в Німеччину було б непогано, бо там у неї кум живе. І я повіз Русю на кордон з Румунією. Вона поїхала без речей, без нічого, з одним пакетиком та ходунками. Це було щось страшне, - каже Ігор.

Руслана поїхала за кордон і залишила свого чоловіка із тещею, в якої була 4 стадія раку. Побувши кілька тижнів на Заході України він вирішив їхати з Діною Василівною, мамою Руслани, додому.

“Останнє, що вона пам'ятає мабуть, як сідала в машину. Теща приїхала додому і, на жаль, більше її не стало. Я не знав, як сказати про це моїй Русі. В неї був шок”, - каже Ігор.

Руслана Писанка 1+1

Чоловік Руслани каже, що вона завжди була усміхнена і доброзичлива, навіть тоді, коли дізналася про свою страшну хворобу.

Одного дня вона подзвонила мені і сказала: “Ігорюша, не хвилюйся. Все добре, але в мене є пухлини. Лікарі сказали, що все операбельно, тому ми все зробимо, все буде добре”. Я наскільки повірив її словам, що коли прийшов документ з її діагнозом для того, щоб я мав змогу виїхати з країни, там було написано, що це вже було “палеативне лікування”. Я подумав, що це була якась помилка, тому що я не розумів цих слів. Я коли збирався їхати до неї, вона мені прислала величезний список. Це і мультиварка, і сковорідки, і келихи. Вона попросила привезти їй всі перуки. І на жаль, всі ці перуки їй згодилися. Мені довелося підстригати Русю. Це був такий момент дуже неприємний”, - розповів чоловік Руслани Писанки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Випускник “Голосу країни” LAUD розповів про розрив з продюсером Ігорем Тарнопольським ексклюзивно в ЖВЛ

Руслана Писанка 1+1

Ігор каже, зараз кожен куточок їхнього спільного дому нагадує йому про його кохану Русю.

В цьому домі немає мабуть квадратного метру, де не було б її присутності. Вона у кожній стіні. Ми тут разом тренувалися, малювали, виривали якусь траву, шили їй концертні костюми. Вона навчила мене вставляти нитку в голку на швейній машинці, я допомагав їй в усьому”, - каже Ігор.

Наразі він мріє тільки про одне - перевипустити легендарну книгу з рецептами Руслани.

В нашому будинку все залишилось так, як було при ній, і так воно і буде далі. Бо це робила Руся. Наразі я мрію про те, щоб перевипустити легендарну книгу її рецептів. Я думаю, що прийде час і зробимо цю книжку”, - каже Ісаков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тімур Мірошниченко розкрив секрети підготовки до "Євробачення-2023"

Дивіться ЖВЛ з понеділка по п’ятницю об 11:00 на телеканалі “1+1 Україна”. 

Для того аби1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.