Чому Потап і Настя Каменських довгий час ненавиділи одне одного

Чому Потап і Настя Каменських довгий час ненавиділи одне одного | 1+1
Фото: instagram/realpotap

Виявляється, співаки роками жили на ножах.

Поділитися:

У травні цього року виконавці хіта «Не пара» Потап і Настя Каменських здивували всіх, відсвяткувавши . Мотив пісні впізнає, мабуть, кожен українець. Та не всі знають, що в її рядках більше правди, ніж могло здатися. В ексклюзивному інтерв’ю журналістам програми ЖВЛ на 1+1 Потап зізнався, що упродовж перших років співпраці вони з Настею терпіти одне одного не могли. Чому – читай далі.

Фото: instagram/realpotap

Дует Потапа й Насті виник у далекому 2006-му, та сталося це ледь не випадково. Репер уже писав пісні й хотів одну з них записати зі співачкою:

«Мені було все одно з ким співати. Я запропонував Наталії Могилевській, але вона хотіла змінити слова. Я подумав, навіщо щось змінювати, якщо мені й так подобається?».

Тоді Потап помітив Настю й вони записали дебютну композицію, яка одразу сподобалася публіці. Тепер уже повноцінний гурт стрімко набирав популярності: до них зверталися продюсери, росли гонорари. Та водночас зростала й ненависть співаків одне до одного.

Фото: instagram/realpotap 

«Вона говорила про мою музику "Це лайно! Я не буду це співати". Та хто ти така, щоб таке говорити? Я вже відомий автор!» – пригадав Потап, як починалася їхня співпраця з Настею.

Попри ненависть, дует записував нові пісні та давав концерти. А під час гастролей виконавці часто селилися в різних готелях, аби зайвий раз не бачитися. Вони були ладні терпіти одне одного лише тому, що гурт уже встигла полюбити публіка і він почав добре заробляти.

Фото: instagram/kamenskux

Після трьох років такого існування дует все-таки мало не розпався. У Насті добігав кінця контракт, і вона хотіла почати сольну кар’єру. Та й Потап був тільки за – настільки артисти одне одному докучали. Але в момент «х» його серце йокнуло.

Я не зміг її відпустити, – зізнався Потап. – Мені так боляче стало. І я вирішив, що маю її повернути.

Як йому це вдалося та чому 2017-го дует все-таки поставили на паузу – дізнайся в інтерв’ю Потапа для програми ЖВЛ:

Більше про Потапа і Настю читай на сайті:

1. 

2. 

3. 

4. 

5.