Екс-дружина Потапа розповіла, які стосунки у їхнього сина з Каменських

Екс-дружина Потапа розповіла, які стосунки у їхнього сина з Каменських | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/gorovaya_irina

А також поділилася подробицями виховання дітей.

Поділитися:

Українська продюсерка, мама двох дітей і колишня дружина Потапа Ірина Горова розповіла більше про особисте життя ексклюзивно для програми «Життя відомих людей» на 1+1. Як зіркова мама виховує своїх дітей — Наталю й Андрія, та які стосунки об'єднують їхнього з Потапом сина із Настею Каменських — читай далі. 

Ірина вперше вийшла заміж ще у 16 і швидко народила доньку. Зірка щаслива, що у її житті все склалося саме так, адже тепер вона може бути для своїх дітей не лише мамою, а й вірним другом. Горова впевнена — діти будуть відвертими зі своїми батьками у тому випадку, якщо вони зможуть говорити на будь-які теми. 

Я ніколи не намагаюся зберігати дистанцію. Навпаки — сміливо говорю про свої невдачі, хвилювання. Тобто спілкуюся зі своїми дітьми на рівні — як із дорослими людьми. 

Фото: instagram/gorovaya_irina

Продюсерка також зауважила, хоча її діти не мають потреби у грошах, мама їм спуску не дає. До прикладу, Наталя працює у PR-агентстві своєї мами і Потапа, а починала з роботи офіціанткою у барі. Горова зізнається, що дівчина не цурається роботи і бере на себе багато обов'язків. Не пасе задніх й Андрій, якого всі ніжно називають Потапчиком. У свої роки хлопець може похизуватися успішними креативними проектами та солідними гонорарами. 

«Коли діти працюють з батьками і бачать, як усе це непросто, вони починають розуміти, наскільки складно стати правді успішним», — зауважила Ірина. 

Фото: instagram/gorovaya_irina

Заразом Андрій не припиняє вчитися і не ховає від мами щоденника. А якщо у нього й виникають певні переживання, неодмінно поділиться ними з близькими. Зауважимо, що Ірина не забороняє дітям спілкуватися з їхніми татусями. До прикладу, Потап часто приїжджає до них додому. Вони з Андрієм разом грають у футбол і баскетбол. 

А ось стосунки Андрія з новою дружиною його тата Настею Каменських залишаються нейтральними. 

«Вони особливо не спілкуються. Їх не об'єднують якісь теплі стосунки, адже ми не одна велика сім'я. Він проводить час із татом. Але якщо ми десь зустрічаємось, то завжди спокійно комунікуємо», — зізнається Ірина. 

Повне інтерв'ю продюсерки дивись у відео: 

Читай також інші новини про Ірину Горову: 

1.  

2.  

3.  

4.  

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.