Павло Зібров ексклюзивно в ЖВЛ розповів, чому донька скасувала весілля з бізнесменом

Павло Зібров в ЖВЛ розповів, чому донька скасувала весілля з бізнесменом

Саме донька допомогла артисту не падати духом на початку повномасштабного вторгнення.

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю об 11:00 на телеканалі 1+1 Україна телеглядачі можуть побачити новий сезон програми про життя знаменитостей ЖВЛ. У сюжетах покажуть героїв нашого часу — гумористів, акторів, співаків, спортсменів, волонтерів, бізнесменів, політиків та інших цікавих гостей, які під час повномасштабного вторгнення активно проявили свою громадянську позицію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іванна Онуфрійчук в інтерв’ю для ЖВЛ розповіла про мрію стати мамою

Героєм нового випуску ЖВЛ став Павло Зібров. Він з тих артистів, хто з задоволенням завжди розповідає про своє життя і творчість. З гордістю співак говорить і про свою доньку Діану, яка є його піар-менеджером. Саме вона допомогла батькові не падати духом на початку повномасштабного вторгнення.

"Діана молодець, нічого не боялась. Казала: "Я нікуди не їду, я тут, чим можу допоможу — когось забрати, перевезти", — розповідає артист.

Павло Зібров

Як розказує артист, переспівати свій хіт "Мертві бджоли не гудуть", який показав би реалії сьогодення, йому запропонувала Діана.

"Донька мені каже: щось тато ти засумував, більше стало ліричних пісень. А давай переробимо “Мертві бджоли”: “На цим світі бий соколе, хай відчують нашу лють, мертві орки, мертві орки, мертві орки не гудуть” — геніальна фраза народилась на кухні", — поділився Павло Зібров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Гри Престолів" Джек Глісон розповів ЖВЛ, як його дружина відреагувала на подорож до України

Павло Зібров з донькою

Ексклюзивно в ЖВЛ співак поділився подробицями особистого життя доньки. Павло Зібров розповів про скасування весілля доньки Діани з бізнесменом Андрієм Іщенком. Пара разом вже більше пʼяти років. Закохані збирались в 2022 році влаштувати пишне свято, але через повномасштабне вторгнення плани змінились.

"На жаль, все відкладається. Так, можна піти розписатися, зібрати 5-19 чоловік. Але мені здається, кожна дівчинка мріє про білу сукню та фату, щоб були друзі, подружки. В тебе весілля, всі радіють", — ексклюзивно в ЖВЛ розповів Павло Зібров.

Від чого Павло Зібров рятував кохану дружину, та про плани співака після перемоги України, дивіться в ексклюзивному інтервʼю для ЖВЛ.

Нагадаємо, нові випуски ЖВЛ можна подивитись з понеділка по пʼятницю об 11:00 на телеканалі 1+1 Україна. Ведучими нового сезону стали Віра Кекелія та Тімур Мірошниченко.

Для того аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.