Потап пригадав, як зворушливо освідчився коханій Каменських

Потап пригадав, як зворушливо освідчився коханій Насті Каменських | 1+1
Фото: instagram/realpotap

А як креативно!

Поділитися:

Нещодавно продюсер, шоумен та музикант Потап відсвяткував 20-річчя своєї насиченої творчої діяльності. З цієї нагоди він запросив журналістів програми ЖВЛ на 1+1 до своєї нової студії. В ексклюзивному інтерв'ю артист пригадав, якими були його перші кроки до музичного Олімпу:

«З відеокасетами та компакт-дисками я приходив до різних продюсерів: "Візьміть мене, будь ласка. Я буду найкращим. Дайте мені шанс, просто послухайте". Згодом просто дарував пісні. І тоді я познайомився з Ірою Горовою. А вона мене запитала "Чому ти даруєш? Давай будемо їх продавати". На той час я заробляв 100 доларів, а Іра продала першу ж пісню за 300».

У щирій розмові Потап пригадав ще одну знакову подію зі свого життя. Репер розповів, як зворушливо освідчився Насті Каменських. Йому довелося неабияк скреативити – заради коханої він вигадав дивовижну історію:

«Я сказав Насті, що коли будувався фундамент нашого дому, працівники знайшли шкатулку. Насправді я заздалегідь купив стару скриньку й поклав до неї каблучку. Покликав її заїхати на будівництво, а тим часом підмовив прораба. Настя дістала шкатулку – а там обручка. Я став на коліно, неймовірно хвилювався. Вона відповіла: "Так, так, я стану твоєю дружиною. А що, в коробочці більше нічого немає?"».

Фото: instagram/realpotap

Ось так кумедно розпочалася романтична історія цього подружжя. Дивись відео, щоб дізнатися ще більше:

Про романтичних Настю і Потапа читай на сайті:

1. 

2. 

3. 

4. 

5.