Регіна Тодоренко розповіла, чому не спілкувалася з Могилевською шість років

Чому Наталія Могилевська шість років не розмовляла з Регіною Тодоренко | Інтерв'ю | 1+1

«Я думала, що дійде до суду».

Поділитися:

Одного дня про молоду одеситку Регіну Тодоренко дізналася вся країна. Дівчина витягнула щасливий квиток — потрапила на телепроект «Фабрика зірок-2». Талант Регіни вчасно розпізнала Наталя Могилевська, яка була присутня на кастингу. 

Попри те, що Тодоренко не стала переможницею, їй вдалося до кінця шоу залишитися однією з фавориток співачки. Тому пізніше Могилевська запросила дівчину стати солісткою її гурту Real O.

Життя Регіни завирувало — кліпи, концерти, шалена популярність і... конкуренція. З часом напружений графік почав виснажувати виконавицю, а в жіночому гурті їй стало затісно. За півроку до завершення контракту вона вирішила все залишити. Несподіване бажання дівчини продюсерку Наталію Могилевську просто приголомшило.

«Я думала, що дійде до суду. Ми припинили спілкуватися, — розповіла журналістам ЖВЛ Регіна Тодоренко. —  У певний момент я зрозуміла, що так більше не можу. І за станом здоров’я пішла».

Півтора місяці я провела в санаторії. Мені доводилося надавати довідки про стан мого здоров'я, всі мої знімки, виписки від лікарів, щоб мені повірили.

Співачка додала, що після свого останнього робочого дня в ролі солістки Real O, жодного разу більше не спілкувалася з Могилевською. Ображена до глибини душі продюсерка навіть чути про неї нічого не хотіла. 

«Вона зі мною не спілкувалася років шість. Я не намагалася налагодити контакт і навіть боялася цього спочатку».

Як тільки я бачила Наталю, мене прямо трусило.

Лише минулої неділі Регіна Тодоренко вперше наважилася заговорити з Могилевською. Екс-солістка зустріла її під час ефіру «Танців з зірками»… і крига розтанула. Щойно Наталія побачила колишню учасницю, не змогла стримати радісної усмішки. Примирення відбулося!

«Для мене це дуже важливо. Я ніби закрила певний свій гештальт. Тепер можна сміливо перегорнути сторінку», — підсумувала Регіна.

Ще більше емоційних зізнань та цікавих фактів з життя Тодоренко дізнаєшся з відеосюжету:

Також не пропусти інші цікаві новини:  

1. 

2. 

3. 

4.