TAYANNA та Містер світу стануть ведучими нового проекту на 1+1

TAYANNA та Богдан Юсипчук стануть ведучими зіркового проекту на 1+1 Життя відомих людей

Зірки розкажуть про зірок.

Поділитися:

Сьогодні в студії «Сніданку з 1+1» оголосили імена ведучих нового проекту «Життя відомих людей». Ними стали популярна співачка TAYANNA і актор, Mister Sea World Богдан Юсипчук. Ведучі не з чуток знають світ шоу-бізнесу, адже самі пройшли довгий і тернистий шлях до успіху.

Богдан народився в родині художників, з дитинства грав на фортепіано, бандурі, але не став будувати музичну кар'єру, а обрав акторську і модельну професії. Він уже знявся у декількох гучних фільмах, наприклад, «Тіні забутих предків» і «Крути», а минулого року Богдан був суддею проекту «Модель XL» на телеканалі 1+1. Його співведуча по «ЖВЛ», співачка TAYANNA, почала вокальну кар'єру ще 20 років тому, а в проекті «Голос країни» стала фіналісткою і вразила глядачів потужним вокалом. Сьогодні вона одна з найбільш затребуваних артисток українського шоу-бізнесу, випускає хіт за хітом і є частою гостею на червоних доріжках.

Богдан Юсипчук поділився: «Я дуже радий стати ведучим «Життя відомих людей». Я знаю, що телеглядачів надихають історії успіху відомих особистостей, а якісь їхні невдачі навпаки показують, що ніхто не ідеальний, і це розуміння додає сил. Ми покажемо знаменитостей не тільки з боку камер, але і розповімо, що ж відбувається, коли гаснуть софіти». Свою чергою для TAYANNA це буде перший досвід у ролі телеведучої. Вона зізналася, що давно мріяла про таку можливість, але навіть боялася вимовляти це вголос.

Попри те, що і TAYANNA, і Богдан є частими гостями світських заходів, познайомилися вони тільки на пробах. «Коли я дізналася, що буду вести проект в парі з Богданом, то дуже переживала, наскільки ми зможемо спрацюватися, чи буде легко, так як у нього більше досвіду в телевізійних проектах. Незважаючи на те, що ми з Богданом познайомилися тільки на пробах, здається, що знаємо один одного вже кілька років, нам дуже комфортно працювати разом. У нас на майданчику справжня синергія і весь час весела невимушена атмосфера. Думаю, телеглядачі зможуть це відчути», — зізналася TAYANNA.

Команда проекту вже готує для телеглядачів ексклюзивні історії з життя знаменитостей: зірок шоу-бізнесу, спортсменів, політиків і бізнесменів — людей, яких знають в Україні і світі, які є частими гостями на червоних доріжках.

Також українці можуть відчути себе в ролі зіркових репортерів. У прямому ефірі «Сніданку з 1+1» Богдан Юсипчук запропонував телеглядачам самим поставити йому з TAYANNA запитання на офіційній сторінці ЖВЛ в Instagram @zhvl_official, а на найцікавіші, ведучі дадуть відповідь. Також найближчим часом вони в Instagram розіграють подарунки особисто від себе.