Тіна Кароль зізналась, що вберегло її від самогубства

Чому Тіна Кароль хотіла піти з життя (ВІДЕО) | Новини шоу-бізнесу | 1+1
@tina_karol

Співачка пригадала особисту трагедію. 

Поділитися:

У 27 років життя підготувало для Тіни Кароль надскладне випробування. В одну мить вона залишилася сама на руках з маленьким сином. У 2013-му чоловік співачки, Євген Огір, несподівано помер від раку шлунка. 

Та замість того, щоб закритися від усіх, сховатися за темними окулярами, Тіна не здалася. Тоді для багатьох зірка стала символом незламності та сили будь-що йти далі.

В ексклюзивному інтерв’ю для програми «Життя відомих людей» Кароль зізналася, що саме допомогло їй встояти і не вкоротити собі віку від розпачу. 

Коли не стало чоловіка, було все. І суїцидальні настрої, різне…

«Але всі ми прийшли по одному в цей світ і по одному підемо. В кожного своя місія, своя історія, свій відведений вік. І вкоротити собі його я не маю права. Тим паче, що в мене є синок — і він моя найосновніша місія».

Тіна Кароль додала, що зараз бачиться з 10-річним Веніаміном не так часто, як хотілося б. Він навчається у Лондоні, тому любляча мама намагається використовувати будь-яку можливість, щоб провести час разом. 

«Веня — копія батька. У характері, поведінці, рисах обличчя. Я завжди бачу свого чоловіка перед собою. Настільки вони схожі, що деколи щемить серце. Складно, але я пишаюсь і радію». 

На думку Тіни, треба завжди бути вдячним за те, що в тебе є, адже гніватися на долю — безглуздо.

«Ніхто нікому нічого не винен. Ні планета, ні Всесвіт, ні Господь Бог. У всьому самі винні люди. Це трохи жорстокі висновки, але так воно і є, — ділиться артистка. — Якщо б я не почала так мислити, я б не змогла себе «тримати в узді». Раджу всім: знаходьте професію та оточення, де вам завжди цікаво».

Як тільки відчуваєте, що на вас щось тисне — біжіть. Бо це марнотратство вашого життя. А воно у вас єдине. 

Більше цікавих подробиць життєвого шляху Тіни Кароль та її думок дізнаєшся з відео: 

Також читай останні новини про зірку:

1. Битва суконь: Тіна Кароль і Дженніфер Лопес оголили декольте

2. Ти не повіриш: Як Тіна Кароль підтримує стрункість

3. Фіалка розцвіла: Тіна Кароль підкреслила принади вишуканою сукнею

4. Син Тіни Кароль повчив її англійської мови (відео)

5. Білий янгол: Тіна Кароль у неординарній сукні виконала Гімн України (відео)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.