Ти не повіриш: Як Тіна Кароль підтримує стрункість

Тіна Кароль розкрила секрет своєї ідеальної фігури | Зіркове життя | 1+1
@tina_karol

І ніяких тренажерів не треба. 

Поділитися:

Попри те, що співачка Тіна Кароль багато розповідає про своє життя в соцмережах та активно веде Instagram, інтерв’ю журналістам вона дає рідко. Та вчора зірка все ж потішила шанувальників цікавою розмовою з Дарією Шаповаловою. Відео з їхньою бесідою з’явилося на YouTube.

На даху хмарочоса в серці Лос-Анджелеса журналістка та її зіркова гостя поспілкувалися про плани на майбутнє, мотивацію та самовдосконалення. Зокрема Тіна Кароль розповіла, що в її житті все обертається навколо співу і голосу. 

«Сон, харчування, спорт — усе це впливає на молодість голосу. Мої близькі та колеги знають: якщо я не сплю повноцінних 8 годин, я не можу звучати, — поділилася виконавиця. — Навіть спорт у мене такий, який допомагає витримці та голосу — скакалка. Це моя основна фізична активність».

За словами Тіни, саме такі тренування допомагають їй тримати в тонусі як тіло, так і голос. Вона починала стрибати з 3-х хвилин, а зараз із легкістю та без жодних зупинок витримує 30!

«Паралельно я можу співати та розмовляти. Коли ти під час стрибків на скакалці наспівуєш щось, це тренує тривалість утримування дихання. А на притриманому диханні можна виконати безліч вокальних прийомів».

Нагадаємо, раніше Каті Осадчій Тіна розповідала, що її ідеальна вага — 56 кг. Якщо вона худне або, навпаки, набирає зайвого, їй складніше співати. Більше про це дізнаєшся з відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Також читай інші новини про Тіну Кароль:

1. Фіалка розцвіла: Тіна Кароль підкреслила принади вишуканою сукнею

2. Син Тіни Кароль повчив її англійської мови (відео)

3. Білий янгол: Тіна Кароль у неординарній сукні виконала Гімн України (відео)

Новини по темі