Український скетчком «Знай наших» об’єднав акторів із понад 12 міст

Читайте, які пригоди чекали на акторів комедії «Знай наших»

Поділитися:

Минулого тижня на каналі «1+1» відбулася прем’єра веселого скет-шоу «Знай наших». Тепер глядачі із задоволенням дізнаються цікаві історії іноземців, які «понаїхали в Україну».

По усій країні, від Тернополя до Одеси, гості нашої країни зіткнуться з неймовірним українським колоритом, відчують наше життя зсередини, зустрінуться з найяскравішими представниками різних регіонів, і, можливо, навіть захочуть змінити громадянство. Тому що зрозуміють: бути українцем – найбільше щастя на Землі!

Прикметно, що завдяки стрічці краще пізнали Україну не тільки іноземні, а й українські актори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Несподівані зізнання: Горянський розповів, чому йому близька роль професора-хабарника

​На ролі спеціально підбирали тих акторів, які розуміють колорит свого регіону за сюжетом. Наприклад, Ольга Вівчарук (стюардеса) родом із Західної України, самостійно вносила корективи у свій текст, доповнювала його діалектичними словами та давала поради щодо гумористичної кальки.

Цікаво, що під час зйомок багато акторів, а в деяких випадках навіть режисер, не розуміли, про що говорить стюардеса. Доводилося робити паузи і пояснювати її репліки літературною мовою, про що йде мова в наступній сцені. Наприклад, пасажирів вона вітала так: «Я всіх летячих пасажирянів вітаю! «Говерла Airlines»: бодряк – то шо нада!».

Українці Віталіна Біблів та Олександр Ярема з горловою занурювались у ролі білорусів, які виграли в лотереї путівку до найрозкішнішого готелю Києва.

Я слухала та читала білоруські тексти. У мене музичний слух, він недосконалий, але деякі речі мені вдаються, – ділиться Віталіна Біблів.

Натомість Ярослав Ярема підійшов до ролі з гастрономічного боку.

Деруни, бульба… Поїв – і вже білорус! – жартує Ярослав Ярема.

Також у серіалі грає справжній грузин Бесо Загнурі, а ось актор-африканець повторює долю свого героя. 

А Володимир Горянський грає професора Харківського педагогічного університету, на переконання якого історію знає той студент, який заплатить. У реальному житті актор викладає у Київському національному університеті культури і мистецтв, тому для нього роль професора вже знайома:

«Я займаюся викладацькою діяльністю. У мене два курси по 30 осіб, тому почуття педагога мені знайомі. У мене ніяких хабарів, звісно, немає. А своїм студентам я одразу сказав, що, якщо вони не хочуть вчитися, можуть не приходити на заняття. Головне – не заважати тим, хто хоче розвиватися і прагне отримати професію. Я вважаю, що краще віддавати свій час тим, хто хоче чогось навчитися і домогтися висот у цьому житті», – зізнався народний артист України.

Спостерігайте за веселими та непередбачуваними пригодами іноземців в Україні разом з нами у суботу о 20:15! Дивіться «Знай наших» в ефірі з 17-го червня та на сайті 1plus1.ua!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 життєвих мудростей від справжньої одеської жінки тітки Рози