"Я Кондратюка зневажаю", — Віталій Козловський прокоментував скандал з колишнім продюсером

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Віталій Козловський прокоментував скандал з Ігорем Кондратюком
instagram/vkozlovsky_music

Віталій Козловський розповів, чи бачить можливість врегулювати стосунки з Ігорем Кондратюком.

Поділитися:

Сьогодні, 6 березня, свій день народження святкує співак, а нині військовослужбовець Віталій Козловський. У ексклюзивному інтервʼю для "ЖВЛ представляє", яке виходить по буднях в ефірі "Сніданку з 1+1", співак розповів про зміни в особистому житті, військову службу, а також прокоментував скандал з колишнім продюсером Ігорем Кондратюком, який стягує борг з Віталія з його військової зарплатні.

"Цей козел зробив все для того, щоб самому не воювати, бо переховувався до того, поки йому не виповнилося 60 років. І все зробив для того, щоб його діти не служили. І зараз воно гнидне сидить і патякає різну хєрню. А якби в нього хтось з рідних воював би, то він, мабуть, був би емпатичнішою людиною. Я Кондратюка зневажаю!"

Віталій Козловський та Ігор Кондратюк

Фото: instagram/vkozlovsky_music

Артист розповів, чи бачить можливість налагодити стосунки з колишнім продюсером:

"Чи можна врегулювати відносини з путіним? Неможливо! З Кондратюком те саме". 

В ексклюзиві ЖВЛ Віталій Козловський також поділився приємною новиною: він офіційно одружений, але ім'я коханої поки що приховує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ти постійно на тоненькій волосинці між життям і смертю", — Віталій Козловський за лаштунками проєкту "Пісня мого життя" про військову службу (ексклюзив)

Дивіться «Сніданок з 1+1» щодня по буднях з 6:30 до 09:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Новини по темі