Актор серіалу "Ніхто не ідеальний" Артур Логай розповів про стан здоров'я після важкої травми

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

Зірка серіалу "Ніхто не ідеальний" Артур Логай розповів про самопочуття після травми руки ексклюзивно для "ЖВЛ представляє".

Поділитися:

Український актор, який зіграв у серіалі "Ніхто не ідеальний" на "1+1 Україна", Артур Логай місяць ходив зі зламаною рукою. Він забив руку під час невдалої поїздки на самокаті. Виявилось, що перший рентген не показав перелом:

"Я просто трохи походив із фіксатором, а потім думав: ну не зламав же, пройде. А треба було зробити повторний знімок через тиждень після травми, і вже було б видно".

Саме про цю травму Артур розповів ексклюзивно для "ЖВЛ представляє" на прем'єрі свого першого повнометражного фільму "Крашанка", яка відбулася 24 квітня.

"Я не міг пропустити цю прем'єру, тож випив ліки, що мені сказали, аби фокусуватися" — розповів актор.

Артур запропонував другові взяти самокат, щоб встигнути доїхати додому. Назустріч неочікувано їм трапився бетонний стовп, а далі — швидка допомога та ніч у лікарні.  

"Знаєте, що прикро? Я стільки їздив на мотоциклах. Були різні ситуації, але я ніколи не падав, слава Богу. А тут на самокаті... Це дуже прикро. Мене ніхто ніколи не міг зламати, а зламав бетонний стовп. Ось так".

За кілька годин після травмування Логай жартував, що не збирається на лікарняний. Згодом дізнався від лікаря-хірурга, що таки отримав перелом і він вже почав зростатися. На щастя, без ускладнень. Тепер його очікує тривала реабілітація, через яку йому доведеться відмовитися від спорту мінімум на місяць. Артур закликав всіх вчасно звертатися до лікарів.

Де дивитися серіал "Ніхто не ідеальний"

За сюжетом, напередодні свого 18-річчя Саша приїжджає в будинок свого дядька, щоб вступити в права спадкоємиці і отримати свою половину сімейного бізнесу. Приїзд Саші стає причиною закінчення спокійного життя будинку, розкриттям таємниць минулого та початком нової історії кохання. Деякі члени сімʼї готові на все, аби позбутись небажаної гості. Саме тому Саша розробляє свій план гри, аби помститися кривдникам та відновити справедливість. Головні ролі у серіалі "Ніхто не ідеальний виконали молода українська акторка Тетяна Злова та відомий за проєктом “Моя улюблена Страшко” і переможець “Танців із зірками” Артур Логай. Також глядачі можуть побачити зірок серіалів “1+1 Україна” Валерію Ходос, Олексія Нагрудного та Анатолія Тихомирова. Дивіться усі серії "Ніхто не ідеальний" онлайн на сайті 1+1.

Більше про життя зірок дивіться в наступних випусках "ЖВЛ представляє" у "Сніданку з 1+1",  що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі