Українські представниці на Євробаченні Jerry Heil і alyona alyona увійшли у топ-100 Великої Британії з піснею "Teresa & Maria"

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

Jerry Heil про популярність на Євробаченні і виступи на Каннському кінофестивалі в ексклюзивному коментарі "ЖВЛ представляє".

Поділитися:

Пісня цьогорічних представниць України на Євробаченні "Teresa & Maria" увійшла у топ-100 головного чарту Великої Британії. Як розповіла сама Jerry Heil в ексклюзивному коментарі "ЖВЛ представляє", до такого визнання за кордоном вони з alyona alyona ставляться як до місії:

"Це була моя мрія зробити так, щоб українську музику чули у світі не просто від Євробачення до Євробачення, а закріпити українську музику в чартах, в плейлистах після Євробачення. Це набагато складніше, і нам це вдалося. Маю намір зробити так, щоб це був лише початок," – нагадала Jerry Heil.

Ще не встигли стихнути овації після виступу виконавиць на сцені Євробачення, як вони вже видали новий спільний хіт під назвою "Подоляночка", яку знову присвятили жінкам. Нову роботу бронзові призерки Євробачення описали ось таким чином:

"Це звернення до кожної дівчинки та жінки, яка, можливо, відчуває зневірення. Ми продовжуємо говорити про важливість єднання жіноцтва і виступаємо проти мізогінії, зовнішньої та внутрішньої".

Нагадаємо, що одразу після Євробачення Jerry Heil поїхала на Каннський кінофестиваль. За час у Каннах артистка встигла зробити дуже багато корисного для України. Також встигла познайомитися з оскароносним українським режисером Мстиславом Черновим. Сама Jerry Heil коментує свою поїздку:

"Після Євробачення одразу поїхали на Каннський кінофестиваль, тому що там відбувається благодійний захід для допомоги Україні. Паралельно встигли побувати в павільйоні українського кіно в День вишиванки, де зустрілися з Мстиславом Черновим - документалістом і режисером оскароносного фільму "20 днів у Маріуполі". Ми багато говорили про те, як важливо, щоб українська культура була представлена на таких масових культурних заходах, тому що наше завдання сьогодні - вражати і надихати світ, розмовляти про Україну".

19 травня співачка вийшла на червону доріжку Каннського кінофестивалю у Франції, де вже  дала кілька благодійних виступів, а вже днями повертається додому і має чимало планів.

"Багато співпраць майбутніх маю втілити, поки буду в Україні короткий час, тому що далі виїжджаємо на концерт в Польщі".

Артистка інтригує, що будуть співпраці як з українськими музикантами, так і закордонними, та поки імена тримає у секреті.

Більше про життя зірок дивіться в наступних випусках "ЖВЛ представляє" у "Сніданку з 1+1",  що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі