Зіркові новини: Ступка прокоментував чутки про відсторонення від роботи в театрі, та скандал з Поляковою і Клопотенко

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

У зіркових новинах розповіли про ганебний вчинок Наталії Орейро, і як Юлія Юріна спалила російський паспорт.

Поділитися:

Остап Ступка прокоментував хейт в свою сторону

Український актор Остап Ступка прокоментував чутки про відсторонення від роботи в театрі після того як він був звинувачений у ДТП:

«Як це я не знімаюсь в кіно? Це була неправда, не читайте дурниць. Не витрачайте свого часу на людей, що пишуть нісенітниці»

Минулого року суд визнав Остапа Ступку винним у ДТП і призначив 3 роки обмеження волі з позбавленням прав на 8 років. Тим не менш, актор продовжує плідно працювати і виходити в люди:

«Я повноцінно працюю в театрі, я знімаюсь в кіно. В театрі премʼєри готуються регулярно, люди ходять. Цього року має відбутися премʼєра фільму «Божевільні» Дениса Тарасова, де я скромно теж брав участь. З нетерпінням очікую».

Скандал з Поляковою і Клопотенко

Відомий шеф-кухар Євген Клопотенко різко висловився про Олю Полякову. В інтервʼю каналу «Це ніхто не буде дивитись» Євген сказав, що не розуміє її образу і вважає дивною людиною. Полякова вже відповіла на критику у своїх інстаграм сторіс:

«Гірше за знецінення може бути тільки взагалі повне нерозуміння, про що говориш. Це дуже безвідповідальна та тупа позиція «не читав, але засуджую»».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіркові новини: Анну Саліванчук переслідує маньяк, а Макс Леонов розійшовся з дружиною

Юлія Юріна спалила російський паспорт

Співачка Юлія Юріна спалила російський паспорт. Зробила це вона в новому кліпі на пісню «Чорна хмара». На жаль, паспорт належить не їй, а свій російський паспорт Юлія досі зберігає. Напевно, це рішення повʼязано зі складністю отримання українського громадянства, оскільки сама співачка народилась в Анапі.

Наталія Орейро відвідала росію

Аргентинська акторка та співачка Наталія Орейро приїхала в росію. Зірку помітили на кадрах одного з російських вокзалів. Сама акторка свій візит не афішує, та нагадаємо, що в 2021 році вона отримала російське громадянство і з початку повномасштабного вторгнення ніяк не висловила свою позицію. А свою любов до росіі ніколи не приховувала і не перестала цього робити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загадкове відео з Кейт Міддлтон: чи справді принцеса зʼявилась на публіці

Більше цікавого та корисного дивіться у будні в "Сніданку з 1+1" з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Новини по темі