Зіркові новини: Анну Саліванчук переслідує маньяк, а Макс Леонов розійшовся з дружиною

Нові подробиці Євробачення 2024 та що сталося з моделлю Карою Делевінь - у зіркових новинах.

Поділитися:

Чому Макс Леонов розлучився з дружиною?

Майже рік тому Макс Леонов розійшовся з дружиною після 11 років стосунків. Про це хореограф розповів у інтервʼю:

«Ми вже майже рік не живемо разом. Це накоплені емоції, які ніде не виходили і з кожним днем ставали дедалі гірше. Накопичилося багато питань, чому немає розвитку в обох. Це все складно, але потрібно рухатись далі»

Відомо, що стосунки пари вже давно були на грані, адже у 2021 році Леонов зізнався, що зраджував дружині з партнеркою по танцях. Тоді пара змогла зберегти відносини, але на короткий час.

Акторку Анну Саліванчук переслідує маньяк.

Анна Саліванчук повідомила, що за нею слідкує сталкер. У своїй інстраграм сторінці Анна каже:

«Наразі я не виставляю нічого, оскільки, на жаль, в спорт комплексі, де я знаходжуся зʼявився якийсь маніяк. Він дивиться сторіз, які я виставляю на місці, приїжджає там де я є, знаходить по картинці місцезнаходження і ходить за мною».

Нагадаємо, що нещодавно Анна розлучилась з чоловіком, нардепом Олександром Божком після 8 років шлюбу. Виявилось, що пара розійшлась ще рік тому, та зізнатись у цьому акторка наважилася лише зараз. У своєму дописі акторка поділилась, що вони намагались врятувати шлюб заради дітей, та діти страждають в першу чергу, якщо батьки нещасливі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіркові новини: Ольга Сумська висловилась про доньку в росії, а Ріанна шокувала новиною про третю вагітність

У Кари Делевінь згорів будинок

Голівудська модель та акторка Кара Делевінь повідомила, що залишилася без житла в Лос-Анджелесі. 

«Моє серце сьогодні розбите, я не можу в це повірити. Життя може змінитися в одну мить. Тому цінуйте те, що маєте» - висловилась модель.

Видання The Telegraph повідомляє, що основною причиною стала пожежа, що спалахнула у задній частині будинку. Самої Кари на момент пожежі вдома не було. Втім, без постраждалих не обійшлося, адже один з рятувальників впав зі сходів і отримав травму, в інша людина отруїлася чадним газом. 

Нові прогнози Євробачення 

Музичний сервіс Spotify вивів свій рейтинг майбутніх фаворитів конкурсу Євробачення. На першому місці у прогнозі опинились Нідерланди, на другому - Італія, третє дісталось Швеції. Україні дісталося девʼяте місце. Тим часом, у букмекерів рейтинг відрізняється. За їх прогнозами Україна має посісти друге місце, а перше - Хорватія.

Більше цікавого та корисного дивіться у будні в "Сніданку з 1+1" з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Новини по темі