Зіркові новини: Ольга Сумська висловилась про доньку в росії, а Ріанна шокувала новиною про третю вагітність

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

У "ЖВЛ представляє" розповіли про те, як Ольга Сумська не стримала емоцій на запитанні про доньку

Поділитися:

Ольга Сумська висловилась про доньку в росії

Ольга Сумська прокоментувала ситуацію зі своєю донькою Антоніною, що проживає у Москві та мовчить про російську агресію. Нещодавно Антоніна виклала світлини зі зйомок у російському серіалі, що обурило українців. А чоловік Антоніни має проросійську позицію.

Ольга Сумська прямо зізналась, що їй тяжко переживати цю ситуацію і вона відчуває провину:

«Знаєте, які відчуття панують сьогодні в моїй душі: біль, розпач, туга, каяття, спокута. Мене зрозуміють тільки ті матері, діти яких там. Це дуже важко. Я не маю жодного права виправдовуватись, щось комусь доводити. Тому що я бачу знедолених, нещасних матерів, батьків, які втратили своїх дітей. Просто треба молитися, аби обійняти своїх дітей і онуків. Тому що я бабуся. Це моє продовження. Я дуже сумую за ними”, - сказала Сумська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіркові новини: ведучий «ЖВЛ представляє» Тімур Мірошниченко про завершення карʼєри DZIDZIO, та кому букмекери прогнозують перемогу у Євробаченні

Прем'єра нової пісні гурту «Да́хаБра́ха» 

Гурт «Да́хаБра́ха» випустив нову пісню під назвою «У горлі ком». У кліпі висвітлені кадри зі звичайними українцями, що ховаються в укриттях під час повітряних тривог. Пісня звучить українською мовою, проте гурт додав і англійські субтитри для іноземців фанів. Оскільки «Да́хаБра́ха» мають надзвичайну популярність за кордоном, соліст гурту Марко Галаневич хоче донести світу, як українці переживають війну: 

«Ми б хотіли нагадати світові про те, за яких умов живуть українці останні два роки. А також знову просити про підтримку як звичайних людей, так і урядів західних країн».

Ріанна дала перший концерт за 8 років і натякнула на нову вагітність 

Ріана після 8 років перерви нарешті дала повноцінний концерт, але не для фанів. Співачка виступила на вечірці сина найбагатшого азійського бізнесмена, за що отримала гонорар у 6 мільйонів доларів. 

Втім звичайним людям виступ Ріанни не сподобався, мовляв за такі гроші співачка видала слабкий перфоманс. Але наразі ми можемо бачити лиш невеликі фрагменти виступу, що засвітилися в мережі, а сам концерт тривав аж півтори години. До того, ж у Ріанни видніється невеликий животик, що скоріш за все натякає на нову третю вагітність виконавиці. Нагадаємо, що минулого року вона народила вже другого сина, якого назвала Райот. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіркові новини: Ведучий "ЖВЛ представляє" Тімур Мірошниченко розповів про світових зірок, що підтримали Україну, та як премʼєрка Італії нагородила гурт "Антитіла"

Новини по темі