Зіркові новини: ведучий «ЖВЛ представляє» Тімур Мірошниченко про завершення карʼєри DZIDZIO, та кому букмекери прогнозують перемогу у Євробаченні

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

У «ЖВЛ представляє» з Тимуром Мірошниченко розповіли про нову книгу Олі Цибульської та скандальну обкладинку VOGUE з українськими військовослужбовицями.

Поділитися:

Михайло Хома відмовився від образу DZIDZIO

Співак Михайло Хома назавжди попрощався зі сценічним образом DZIDZIO. Про це артист повідомив в інтервʼю виданню «Соль», де пояснив своє рішення тим, що бажає професійного зросту і своє завдання у ролі DZIDZIO виконав: 

«Це трансформація. Ми ростемо. Може я став нудним для молоді, але я своє завдання на той час виконав. Я сценарій не писав. Мої фани повиростали. Якби того росту не було, мені було б нецікаво жити».

Варто зазначити, що після початку повномасштабного вторгнення співак став дедалі менше виконувати веселі пісні в образі, а сконцентрувався на більш серйозному репертуарі. 

Про цю та інші зіркові новини розповів ведучий “1+1 Україна” Тімур Мірошниченко у рубриці “ЖВЛ представляє”.

Оля Цибульська презентувала авторську книжку 

Оля Цибульська видала власну книжку під назвою «Цвіти». За словами співачки вона є натхненням для жінок, яка буде поруч у найважчі моменти життя і навчить любити себе справжню. Цибульська зізнається, що на її стан сильно вплинули події війни, зокрема окупація Ірпеня, де перебували її батьки. І ця книжка стала для неї своєрідною терапією. Але мрію про авторську книжку Оля тримала завжди, співачка каже:

«Пригадую себе шестирічною дівчинкою, яка під столом в однокімнатній квартирі включала ліхтарик маленьких, брала ручку і починала писати вірші, тексти. І ось нарешті все це вилилось на папір і стало книгою. Я дуже хочу перечитати за 10 років цю книгу і хочу відчути, що я не змінилася. Хочеться не мінятися, а лишатися шестирічною дівчинкою в серці».

На премʼєрі зірки поділились і своїми планами на власні майбутні книжки. Ведучий «1+1 Україна» Олексій Суханов зізнався, що хотів би написати теж свої мемуари, але точно не зараз. А співачка Геля Зозуля сказала, що вже написала 3 розділи своєї книги. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіркові новини: ведучий «ЖВЛ представляє» Тімур Мірошниченко про документальний фільм із Джамалою та скандал з донькою Олі Полякової

Зіркові розлучення

Українські ресторатори Олена та Дмитро  Борисови офіційно розірвали шлюб. Про це Олена повідомила у своїй сторінці instagram, де подякувала свого партнера за сумісний досвід і дітей. 


Акторка Анна Саліванчук розлучилась з чоловіком, нардепом Олександром Божком після 8 років шлюбу. Виявилось, що пара розлучилась ще рік тому, та зізнатись у цьому акторка наважилася лише зараз. У своєму дописі акторка поділилась, що вони намагались врятувати шлюб заради дітей, та діти страждають в першу чергу, якщо батьки нещасливі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіркові новини: Ведучий "ЖВЛ представляє" Тімур Мірошниченко розповів про світових зірок, що підтримали Україну, та як премʼєрка Італії нагородила гурт "Антитіла"

Скандал із журналом VOGUE 

Український VOGUE випустив 2 обкладинки з жінками-військовими. Задум втілив відомий на весь світ фотограф Бред Ллойд. Оксана Рубаняк, командирка взводу одної з бригад Сухопутних військ України, стала першою моделлю для обкладинки.

А другу прикрасила професійна модель Карина Мазяр.

Обкладинка вже отримала масу як схвалення, так і невдоволення. Хтось критикує ідею за романтизацію війни, а комусь не сподобалась друга фотографія через цивільну модель. 

Новий фаворит букмекерів Євробачення

За рейтингом букмекерів Україна втратила лідерство і тепер посідає друге місце. А обігнав дует Jerry Heil & alyona alyona учасник із Хорватії Baby Lasagna з піснею Rim Tim Tagi Dim.

Більше цікавого та корисного дивіться у будні в "Сніданку з 1+1" з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Новини по темі