Зіркові новини: ведучий «ЖВЛ представляє» Тімур Мірошниченко про документальний фільм із Джамалою та скандал з донькою Олі Полякової

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

У «ЖВЛ представляє» з Тімуром Мірошниченко показали кадри документальної стрічки американських журналістів і Джамали, та розповіли, чому на Славу Камінську посипався хейт від підписників.

Поділитися:

Джамала у США представила фільм про війну в Україні 

Документальний фільм «Пісні свободи» було представлено у США. Стрічка знята із зафіксованих Джамалою та американськими журналістами кадрів життя співачки і українців під час початку вторгнення. Джамала фільмувала пережиті події в Україні  і закордонні благодійні концерти, які збирали кошти на допомогу державі. Американські журналісти відзняли і кадри з Бучі, Гостомеля та інших постраждалих від війни міст. Сама співачка наголошує, що страшні події оточують українців поки триває війна, але люди продовжують боротися: 

«Важко пояснити, як це: коли ти живеш і борешся за свої права у своєму домі. Говорити своєю мовою, бути собою щоразу. Я тут, я кримська татарка. Ми боремось не просто за свою територію, за свій дім. Ми боремось за свободу і за демократію»

Картина буде доступна на 52 сайтах документальних фільмів у США. 

Доньку Олі Полякової звинуватили у крадіжці речей

Інтернет магазин звинуватив доньку Олі Полякової Марію у крадіжці речей. Справа в тому, що магазин надіслав одежу Маші безкоштовно в обмін на рекламу. Бренд стверджує, що з Марією неодноразово звʼязувались і отримували обіцянки про те, що блогерка прорекламує магазин. Але Марія, за словами магазину, перестала виходити на звʼязок. 

Сама блогерка коментує ситуацію так: 

«Я мала виконати рекламу по бартеру, не за гроші, але, на жаль, потрапила у лікарню. Через це не змогла вчасно зробити рекламу. На жаль, люди не увійшли в моє положення і вирішили просто прославитись на моєму імені. Коли я запропонувала оплатити товар, мені не відправили реквізити і почистили переписку і не відповідали». 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Зіркові новини: Ведучий "ЖВЛ представляє" Тімур Мірошниченко розповів про світових зірок, що підтримали Україну, та як премʼєрка Італії нагородила гурт "Антитіла"

Скандальний пост Слави Камінської: на що образились підписники співачки?

На співачку Славу Камінську полився шквал хейту за російську мову. Співачка виклала пост зі своїм коханим, підписавши фразою «Каждому своё или не своё, но тоже не каждому». Не зовсім зрозуміло, що Слава мала на увазі, втім критику від суспільства отримала саме за те, що ні в житті ні в соц мережах досі не перейшла на українську мову. На запитання у коментарях, чи не хоче вона перейти на державну, Слава відповіла: «Не хочу». Втім свої пісні вона таки перезаписала українською мовою і нові релізи її теж україномовні. 

Гурт «Без обмежень» їде у тур на цілий два роки 

Гурт «Без обмежень» оголосив масштабний благодійний тур на 2 роки. Кошти з концертів збиратимуть на авто та дрони для ЗСУ. Фронтмен гурту каже, що планують провести близько 100 концертів по Україні і майже стільки ж світових: 

«Буде десь 80 міст і 20-30 додаткових концертів. Почнеться у травні 2024 і закінчиться восени або під кінець року у 2025. Потім гастролюватимемо США і Європою до 2026 року». 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як пройшла церемонія Греммі 2024: хто отримав нагороди, а хто - арешт

Новини по темі