Голос країни-12: всі виступи першого епізоду "Нокаутів" (відео)

Голос країни
Голос країни: всі виступи першого епізоду Нокаутів за 6 листопада — відео

12 сезон шоу "Голос країни": дивіться, як співали учасники першого епізоду етапу "Ноукатів".

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі ТЕТ в ефірі – прем’єра першого епізоду “Нокаутів” наймасштабнішого музичного проєкту «Голос країни-12», трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення рф на територію України. За ініціативи народного тренера та мецената Андрія Мацоли улюблений проєкт мільйонів повернувся, щоб нагадати про талант української нації та піснею підтримати моральний дух глядачів, а також допомогти українським захисникам. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Благодійна ініціатива на "Голосі країни-12": долучайтеся до збору на аерозасоби для розвідки

У продовженні сезону оголошена благодійна мета під час випусків "Голосу країни-12" ви можете донатити на ЗСУ.  "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» збирає 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Щоб долучитись, потрібно зробити будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: всі виступи другого епізоду етапу "Вокальних батлів" (відео)

Олександр Олещук

Першим на сцену “Голосу країни-12” у нокаутах вийшов підопічний Наді Дорофєєвої - Олександр Олещук. Він виконав пісню про кохання і присвятив її своїй половинці. Надя запропонувала хлопцю зайняти перше місце на стільцях. 

Оксана Позивай

Наступною вийшла на сцену Оксана Позивай. Вона обрала ліричну пісню Talking to the Moon і присвятила її людям, які зараз переживають втрату і жалобу. Тренерка запропонувала Оксані другий стілець. 

Наталія Миколаєнко

Авторка пісень із Білої Церкви Наталія Миколаєнко сама зробила кавер на пісню Володимира Дантеса, із якою виступила на нокаутах. Незважаючи на хворобу, Наталії вдалося зайняти третє крісло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підопічна DOROFEEVA Наталія Миколаєнко заспівала з Володимиром Дантесом у нокаутах "Голосу країни-12" (відео)

Олександр Свіріденко

Соліст військового оркестру Міністерства Оборони України Олександр Свіріденко вийшов на сцену “Голосу країни” із піснею Христини Соловій - Шкідлива звичка. За рішенням Наді, хлопець зайняв перше крісло. Таким чином, Наталія Миколаєнко покинула проєкт.

Гліб Пархоменко

Рокер Гліб Пархоменко своїм виступом у нокаутах мав намір розтопити всі жіночі серця за допомогою треку Sam Brown - Stop. Надя Дорофєєва вирішила не садити Гліба на жодне із крісел, але хлопцю дали другий шанс Олександра Заріцька та Андрій Мацола.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУчасник "Голосу країни-12" Гліб Пархоменко зізнався у любові своїй тренерці Наді Дорофєєвій

Лія Меладзе

Киянка Лія Меладзе прийшла на "Голос країни” підкорити сцену своїми силами, а не відомим прізвищем. Виступ у нокаутах дівчині вдався, тож вона зайняла крісло у команді Наді Дорофєєвої. На жаль, Оксана Позивай покинула проєкт.

Інесса Грицаєнко

Дует цих дівчат вкрав не одне чоловіче серце. Інесса Грицаєнко та її сестра Аліна Сакс підкорили серце Наді Дорофєєвої, і вона посадила їх на друге крісло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця “Голосу країни-12” Інесса Грицаєнко вразила історією про непросте дитинство: “Виступала у ресторанах, щоб себе прогодувати, щоб вистачало на проїзд”

Яна Мілевська

Вулична співачка Яна Мілевська протягом трьох років співала у переході на Хрещатику. Зараз дівчина пише власні україномовні пісні для себе та інших виконавців і донатить зароблені кошти на ЗСУ. Вона отримала шанс потрапити на велику сцену “Голосу країни” і сіла на третій стілець. Ліа Меладзе отримала місце у команді “Другий шанс”.

Давид Маскиса

Останнім у команді Наді Дорофєєвої виступив захисник України, музикант Давид Маскиса. Хлопцю вдалося пройти далі. Таким чином, Яна Мілевська покинула проєкт.

Назар Ільчишен

Наступним у нокаутах на сцену вийшов хлопець, який вражає не лише співочим, а й продюсерським талантом, - Назар Ільчишен. Виконавець заспівав “Місяць по небу ходить” і зайняв перше крісло.

Ярослав Гавянець

Захисник України та Донецького аеропорту Ярослав Гавянець вийшов на сцену “Голосу країни” у нокаутах із піснею “Гуцулка Ксеня”. У результаті, він зайняв перше крісло. 

Максим Бородін 

Багатодітний батько із Запорізької області Максим Бородін присвятив пісню, із якою прийшов на нокаути, своїй дружині. Хлопець зайняв перше крісло, посунувши Назара та Ярослава. 

2Tone

Вуличні музиканти з Києва, дует 2Tone присвятили пісню всім, хто бореться за нашу країну. Вони виконали хіт Елвіса Преслі “Can't Help Falling in Love” і зайняли перший стілець. Таким чином, Назар Ільчишен покинув проєкт. 

Аліє Хаджабадінова

На сцені - кримськотатарська співачка Аліє Хаджабадінова. Вона виконала українську народну пісню “Верше мій, верше” і посіла перший стілець. На жаль, Ярослав Гавянець покинув “Голос країни”.

Дмитро Цимбал та Роман Меліш 

Дует, який був створений на “Голосі країни”, виконав пісню Володимира Івасюка “Тільки раз цвіте любов”. Вони присвятили пісню всім українцям. Хлопці не пройшли далі. 

Михайло Цар 

Михайло Цар розчулив своїм співом усіх присутніх. Він присвятив виступ своєму дідусеві. Михайло зайняв друге крісло. Таким чином, проєкт покинув Максим Бородін.

Анна Кіндзерська 

Анна Кіндзерська з Ніжина виконала пісню “Думи мої”. Дівчина зайняла перше крісло. На жаль, дует 2Tone покинув проєкт. 

Павло Тютюнник

Викладач музики дітям Павло Тютюнник із Тернополя вийшов останнім у нокаути “Голосу країни” з піснею “Angel”. На жаль, хлопець покинув проєкт. 

Новини по темі