Шокуючі розповіді про вибухи ракет у Вінниці та учасника, який дав більше 30 благодійних концертів: як завершився етап "Вокальних Батлів" у "Голосі країни" на ТЕТ

Голос країни
Як пройшов другий етап вокальних батлів проєкту Голос країни-12

Минулої неділі глядачі ТЕТ побачили другий етап вокальних батлів "Голосу країни".

Поділитися:

У неділю о 21:00 на телеканалі ТЕТ показали другий епізод Вокальних дуелей наймасштабнішого музичного проєкту «Голос країни-12», які були відзняті би повномасштабного вторгнення рф на територію України. За ініціативи народного тренера та мецената Андрія Мацоли улюблений проєкт мільйонів повернувся, щоб нагадати про талант української нації та піснею підтримати моральний дух глядачів, а також допомогти українським захисникам. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Між вами була хімія навіть у житті”, — Оля Полякова про романтичний виступ своїх підопічних Кліма та Марти Липчей

Недільного вечора запалили сцену "Голосу країни" підопічні команди DOROFEEVA — Оксана Позивай та Марія Сур. Дівчата виконали трек британської співачки Adele під назвою “Easy on me” та присвятили цей виступ усім українцям, яким прийшлось залишити свої домівки через повномасштабну війну.

"Тисячам українців довелося поїхати на чужину, щоб будувати нове життя та очікувати, коли в країні буде безпечно і можна буде повернутися. Нажаль, така доля спіткала і мою маму. Їй  довелося покинути рідний Харків через повномасштабне вторгнення і будувати тимчасове життя за кордоном. Складно бути на чужині, коли ти це не обирав, а тобі довелося це зробити вимушено", — каже Оксана.

Оксана Позивай та Марія Сур

Далі участь у "Голосі країни" в команді DOROFEEVA продовжила Оксана Позивай, але і Марія Сур не залишила проєкт на півшляху. За дівчину боролися одразу двоє тренерів — Оля Полякова та Потап. Участь у “Голосі країни” Марія Сур продовжила у команді Полякової.

Продемонстрували силу свого голосу і співачка з Вінниці Дар’я Забєліна та вокаліст церковного хору Назар Ільчишен. Учасники виконали дуетну пісню "Cold Hear" виконавців Elton John та Dua Lipa.

"На жаль, війна доторкнулась до мене також, коли 14 липня до Вінниці прилетіли ракети. В той день постраждало дуже багато невинних людей, а на площі від вибуху ракет загинули мої близькі знайомі. Тоді мав бути благодійний концерт, і “прильот” був саме у Будинок культури, де мав бути виступ. Я вірю, що кожен із нас зараз важливий, і перебуває на своєму фронті. Хочемо присвятити цей виступ музикантам, які продовжують співати, знаходяться в Україні і мають жагу до творчості попри всі складнощі", — поділилася учасниця шоу.

Дар'я Забєліна та Назар Ільчишин

До наступного етапу проєкту пройшов Назар Ільчишен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Я допомагаю цивільним та військовим. Нехай весь світ дізнається, якими ми є насправді, і чого нам це варте", — учасник "Голосу країни" Gera Gerc

Вийшов на сцену і вокальний дует домогосподарки зі Львова Ірини Бенько та зірки TikTok з Одеси Віктор Кирилов. Під час повномасштабної війни Віктор Кирилов не зміг залишитися осторонь спільної біди та вирушив у великий тур Європою задля того, щоб зібрати кошти на допомогу захисникам України.

"Нещодавно я повернувся з великого туру Європою. Ми з хлопцями дали понад 30 концертів у різних країнах. Усі зібрані кошти підуть на підтримку наших захисників і захисниць із ЗСУ. Робимо все, що можемо на нашому музичному фронті, щоб наблизити Україну до перемоги", — каже Віктор Кирилов.

Ірина Бенько та Віктор Кирилов

Учасники заспівали пісню Гайтани “Шаленій”. Участь у проєкті продовжив Віктор.

Нагадаємо, за правилами "вокальних дуетів" кожен наставник один раз на весь сезон має право врятувати учасника зі своєї ж команди, якщо його не вкраде інший тренер. Учасник знаходиться в команді свого тренера до тих пір, поки тренер не вкраде іншого вокаліста, а от тренери команди “Другого шансу” мають право взяти до себе в команду тільки двох учасників, яких не вкрадуть тренери. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батл вуличних співаків та неймовірний дует солісту хору ім. Г.Верьовки і єдиного в Україні співака у стилі бароко: чим вразить новий епізод “Голосу країни” на ТЕТ

У продовженні сезону оголошена благодійна мета – переглядаючи випуски, глядачі зможуть допомогти нашим захисникам боротись із ворогом. «Голос країни» разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» оголошує благодійну ініціативу під назвою "Твій Голос на аерозасоби для розвідки". Його метою стане збір 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову —квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Кожний охочий може долучитись до благодійного збору, зробивши будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

Дивіться «Голосу країни» щонеділі о 21:00 на телеканалі ТЕТ через український сервіс цифрового інтерактивного телебачення "Київстар ТБ".

Новини по темі