Учасник "Голосу країни-12" Гліб Пархоменко зізнався у любові своїй тренерці Наді Дорофєєвій

Голос країни
"Голос країни-12": виступ Гліба Пархоменко під час нокаутів (відео)

Своїм виступом у нокаутах хлопець мав намір розтопити всі жіночі серця.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі ТЕТ в ефірі прем’єра першого епізоду "Нокаутів" наймасштабнішого музичного проєкту "Голос країни-12", трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення рф на територію України. За ініціативи народного тренера та мецената Андрія Мацоли улюблений проєкт мільйонів повернувся, щоб нагадати про талант української нації та піснею підтримати моральний дух глядачів, а також допомогти українським захисникам. 

Нагадаємо, у продовженні сезону оголошена благодійна мета — переглядаючи випуски, глядачі зможуть допомогти нашим захисникам боротись із ворогом. "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» оголошує благодійну ініціативу під назвою "Твій Голос на аерозасоби для розвідки". Його метою стане збір 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Кожний охочий може долучитись до благодійного збору, зробивши будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

Гліб Пархоменко

На сцені — 19-річний рокер Гліб Пархоменко з Херсону. У нокаутах хлопець виконав пісню Sam Brown "Stop" у незвичній рок-версії.

"24 лютого після зйомок проєкту "Голос країни" я повинен був повертатися у Херсон, але через початок повномасштабної війни мені довелося залишитися у Києві. Мої рідні провели в тимчасовій окупації цілих 5-місяців, але на щастя, їм вдалося вибратися з Херсону. Наразі там залишається моя бабуся, дядько та багато друзів. З кожним днем з ними стає все складніше виходити на зв’язок. Зараз майже щодня я виходжу на вулиці Києва та даю вуличні концерти задля того, щоб збирати гроші на ЗСУ. Свій виступ я хотів би присвятити родичам, друзям та усім людям, які пережили жахи тимчасової окупації. Я вірю, що одного дня ми всі зустрінемося в українському Херсоні, щоб відсвяткувати перемогу України", — каже Гліб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я допомагаю цивільним та військовим. Нехай весь світ дізнається, якими ми є насправді, і чого нам це варте", — учасник "Голосу країни" Gera Gerc

Тренерка Надя Дорофєєва вирішила не садити Гліба на жодне із крісел:

"Це абсолютно чемний, добрий хлопець, який мене дивував постійно. Я не хотіла йому нічим заважати на репетиціях, тому що у такий спосіб він проявляв себе. Я не хочу мучити тебе далі у прямих ефірах, не буду садити тебе у крісло, але не вважаю це твоїм програшем".

Гліб Пархоменко в нокаутах "Голосу країни-12"

Гліб Пархоменко сприйняв слова тренерки з повагою і навіть зізнався їй у своїх почуттях: 

"Я думаю, що ви всі ще про мене почуєте. Стояти на цій сцені — це багато чого вартує. Я вдячний Богу, всесвіту, всім, хто причетний до цього шоу. Надю, дякую тобі. Ти така щира, я тебе люблю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це складно — бути на чужині, коли ти це не обирав, а просто так довелося", — учасниця “Голосу країни-12” Марія Сур

На щастя, хлопцю дали другий шанс Олександра Заріцька та Андрій Мацола. Гліб продовжує участь у проєкті і проходить у прямі ефіри.

Дивіться повний виступ учасника в нокаутах, а також стежте за каналом 1+1 у телеграм. 

Новини по темі