Потап зізнався, як схуд на 20 кілограмів за 4 місяці (відео)

Голос країни
Потап зізнався, що схуд на 20 кг завдяки хірургу (ВІДЕО)

Йому допоміг відомий пластичний хірург.

Поділитися:

Співаку, продюсеру і тренеру вокального шоу Голос країни Потапу менше ніж за півроку вдалося позбутися рекордних 20 кілограмів! Вражаючі зміни викликали шалений резонанс у мережі. Руслан Сенічкін та Людмила Барбір запросили музиканта до студії Сніданку з 1+1, щоб той поділився секретом свого стрімкого схуднення.

Як виявилося, ключову роль у зниженні ваги Потапа зіграв відомий хірург Ростислав Валіхновський. Але ніякого оперативного втручання, щоб прийти в форму, не знадобилося.

«Я побачив лікаря у спортзалі і помітив, що він схуд. Запитав, як це йому вдалося. Він розповів, що є нова система: здаєш аналіз крові та бачиш свою алергічну панель, бачиш продукти, які тобі не можна вживати, — поділився Потап. — Потім це все розшифровують спеціалісти клініки».

Відповідь шоумена доповнив і сам Ростислав Валіхновський. Він розповів про наукову дисципліну нутрігенетику, яка виникла лише кілька років тому.

«Якщо говорити просто, ми більш прискіпливо дивимося на свій внутрішній мікросвіт. Ми зазирнули на рівень клітин, ДНК. На основі генетичного аналізу можна побачити, які продукти є ефективними для вашого харчування, а які викликають так звану харчову алергію, — пояснив лікар.

Колись говорили: ми те, що ми їмо. А насправді — ми хворіємо тим, що ми їмо. Це не просто дієтологія, а новий рівень.

Олексій Потапенко зізнався, що 3 місяці тому важив 134 кілограми, а зараз — 114. Та на його думку, вага — це лише приємний бонус. Адже завдяки правильному харчуванню насамперед змінюється світогляд та спосіб мислення, з’являється більше енергії та бажання спілкуватися.

Також Потап продемонстрував, які продукти зараз складають його раціон, а від яких він був змушений відмовитися. Дивіться відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іменинник Потап показав, як виглядав у дитинстві (фото)

Новини по темі